Maluro noul brand romanesc creat exclusiv pentru barbati

Patru tineri din Bucuresti au patruns in zona de fashion masculina cu un nou concept de business. Noul brand, Maluro, dedicat exclusiv barbatilor comercializeaza accesorii de lux, necesare in viata oricarui barbat : cravate din matase, batiste din matase, ace de cravata, sosete colorate, pini de rever sau bratari usor de accesorizat oricarei tinute. Produsele sunt comercializate intr-o cutie eleganta: Bronze, Silver sau Gold, ce poarta semnatura brandului.
Accesoriile vestimentare sunt detaliile care fac diferenta in orice tinuta, indiferent ca este vorba despre o tinuta feminina sau masculina. Accesoriile sunt cele care fac detaliul rafinamentului, elegantei si bunului gust. Intotdeauna eleganta este sinonima cu calitatea. Eleganta masculina inseamna costumul care are un croi perfect si care este accesorizat pe masura. In timp ce accesoriile feminine sunt multiple si sunt folosite adesea pentru a defini un anumit stil vestimentar, accesoriile masculine se incadreaza intr-un anumit standard si au rolul de a face distinctia dintre rafinament si vulgaritate.
Investita Maluro a pornit de la suma de 25.000 de euro, iar tinerii isi doresc sa dubleze aceasta suma pe parcursul anului. Pentru crearea acestui brand documentarea a fost una teminica. Antreprenorii si-au indreptat pasii catre cele mai importante targuri de fashion din Europa pentru a le putea oferi barbatilor romani, cu adevarat un brand de lux in materie de accesorii. Pentru ca design-ul sa se poata materializa, cei patru antreprenori au colaborat cu cele mai bune ateliere de croitorie din Italia, iar acesta este rezultatul Maluro.

Totodata, Maluro se adreseaza si doamnelor, accesoriile de lux ale brandului fiind alegerea perfecta atunci cand vine vorba de cadoul rafinat pentru barbatul important din vietiile lor.