Mai sunt sau nu la moda verighetele din aur galben?

12 septembrie 2018
Autor:
Digital Metrics

Multe cupluri isi aleg verighete din aur galben pentru casatorie cu gandul la verighetele parintilor sau ale bunicilor lor. Totusi, foarte multe femei isi cumpara singure inele din aur galben, in diferite modele moderne, asa cum sunt bijuterii de la Zehava.

Concluzia este ca, desi a scazut putin in popularitate fata de anii precedenti, verighetele din aur galben sunt in continuare la moda. In perioada anilor 1960-1980, aurul era considerat materialul standard pentru bijuteriile unei mirese. Era atat de popular incat nu prea gaseai inele realizate din materiale de culoare alba.  Astfel, aurul galben a devenit rapid sinonim cu stilul traditional, clasic.

Incepand de la mijlocul anilor 1990, aurul galben a inceput sa isi mai piarda din popularitate in ceea ce priveste moda inelelor de logodna si a verighetelor. Alte metale, de culoare alba, cum ar fi platina sau aurul alb, au devenit o alegere mai populara datorita aspectului lor rece si elegant. Aceste metale albe au devenit standardul modern pentru toate inelele de logodna si inca domina si astazi piata.

De curand insa se inregistreaza o schimbare, cuplurile fiind din nou atrase de verighetele mai traditionale, din aur galben. Vechiul model de verighete din aur galben, care era considerat pana nu demult invechit, a revenit din nou la moda. Practic, moda se intoarce, asa cum se intampla si cu obiectele vestimentare.

Aurul galben a devenit mai atragator pentru miresele tinere

Aurul galben nu mai este considerat un metal demodat cand vine vorba despre bijuterii de nunta. Acum, femeile iubesc ideea inelelor de logodna din aur galben. Aurul galben da verighetei un aer special, al secolului al XIX-lea, considerata o perioada mult mai romantica.

Nu numai ca aurul galben este atragator din cauza popularitatii sale recente, ci si mult mai usor de intretinut decat aurul alb. Spre deosebire de aurul galben, aurul alb necesita o placare periodica cu rodiu pentru a mentine culoarea inelului alb in decursul anilor. De asemenea, aurul galben are calitati hipoalergenice similare cu platina si este mai putin probabil sa provoace o reactie alergica decat aurul alb.

Aurul galben va fi mereu la moda

Desi nu putem anticipa exact ce se va intampla cu aurul galben, specialistii sunt de parere ca va ramane la moda pentru mult timp. Aurul galben este un metal clasic care nu se demodeaza. Arata grozav pe pielea mai inchisa, pe tonuri de piele maslinie. Metalele albe, pe de alta parte, arata mai bine cand sunt purtate de persoanele cu pielea deschisa, de culoare roz.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram