Mai multa siguranța în noul an cu Arctic

24 ianuarie 2013
Autor:
dowmedia08

Îți place să experimentezi lucruri noi, însă este foarte important să-ți păstrezi și zonele de confort în care să te simți mereu în siguranță.

Unul din principalele locuri în care este important să te simți în siguranță este acasă, de aceea, Arctic îți propune aragazele cu dispozitiv de reglare a presiunii gazului, dispozitiv care reduce și stabilizează presiunea de alimentare la instalațiile de furnizare a gazelor naturale. Arctic oferă gratuit acest regulator de presiune la achiziția oricărui aragaz din gama de produse Arctic, asa cum sunt modelele Arctic AG66DTTLW, cu arzător dublu wok, pentru a găti cât mai sănătos sau Arctic AG6612DTTLX, din inox, pentru mai multă eleganță.

Gama de aragaze Arctic, cu alimentare pe gaz, este echipată și cu dispozitive pentru siguranţa flăcării – atât pentru cele 4 arzătoare ale plitei, cât şi pentru cuptor – care întrerupe în mod automat alimentarea cu gaze atunci când flacăra aragazului se stinge accidental în timp ce găteşti. În plus, aragazele Arctic dispun de funcţii moderne ca aprindere electrică, timer, rotisor, grill sau arzător dublu Wok, cu ajutorul căruia găteşti mai repede şi mai sănătos. Mai mult decât atât, modelele dispun de un design elegant, accentuat de capacul de sticlă şi funcţia de iluminare interioară a cuptorului, toate conferind mai mult stil bucătăriei tale.

Un an în deplină siguranță, alături de Arctic!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram