fbpx

Magister lanseaza noua versiune SmartCash RMS 9 1

Aflat in topul furnizorilor de solutii pentru retail din Romania, lider de piata pe segmentul magazinelor mici si mijlocii, Magister lanseaza, la mai putin de 5 luni distanta, o noua versiune a platformei sale software pentru retail.
Lansarea noii versiuni vine pe fundalul evolutiilor extrem de dinamice ale pietei retail-ului mic si mijlociu din ultima perioada si confirma efortul permanent de inovatie al companiei Magister, astfel incat sa ofere clientilor sai solutii tot mai performante, la costuri cat mai mici.

Orice magazin este conectabil in lant de magazine
Ca urmare a experientei noastre in gestionarea de volume mari si foarte mari de date, in lanturi de magazine cu peste 100 de locatii, una dintre noutatile noii versiuni este includerea engine-ului proprietar de schimb de date in lanturi de magazine, in toate versiunile de distributie SmartCash Shop. Intr-o economie dominata de schimbare si volatilitate, operarea comerciantilor in lanturi de magazine este esentiala. Multumita integrarii acestor functionalitati, inca din versiunea Start de distributie a programului SmartCash Shop, incepand cu SmartCash RMS 9.1, inclusiv comerciantii extrem de mici, de tip toneta sau chiosc, pot fi integrati in lanturi de magazine controlate centralizat, cu costuri extrem de reduse, folosind cea mai robusta tehnologie de schimb de date disponibila pe piata.

Performanta la vanzarea prin POS si pentru comerciantii foarte mici
La nivelul solutiilor entry-level, pentru magazine dotate cu case de marcat simple si spatii de desfacere extrem de reduse, una dintre noutatile SmartCash POS in versiunea 9.1 este introducerea a doua moduri de operare pentru conectarea caselor de marcat la terminalele de vanzare: comunicatie sincrona si asincrona. SmartCash POS este disponibil in doua variante de distributie: Standard si Professional.
Alaturi de generalizarea functionalitatilor de integrare in lanturi de magazine, noua versiune SmartCash POS consolideaza functionalitatile de comunicatie in timp real ale terminalelor de vanzare cu servere online de validare (microcreditare, gift card, cartele, vauchere online, etc).
A fost dezvoltata, de asemenea, integrarea cu solutia de fidelizare personalizata SmartCash Fidelity.

Analize specializate pentru retail disponibile pentru oricine
SmartCash Oxygen, solutia de analiza si raportare bazata pe platforma QlikView, inclusa in SmartCash RMS, a suferit modificari notabile. Astfel, incepand cu versiunea 9.1, SmartCash Oxygen este disponibil in doua versiuni de distributie: Small Business si Enterprise. Versiunea Small Business se adreseaza lanturilor mici si medii de magazine, asigurand o portabilitate ridicata si usurinta in distribuirea rapoartelor catre utilizatori. Varianta Enterprise permite agregarea, in sistemul de raportare specializat pentru retail, de volume nelimitate de date provenite din magazine, utilizand ca mediu intermediar de stocare baze de date Microsoft SQL Server. Pentru distributia rapoartelor in format web se poate utiliza QlikView Server si tehnologia AJAX Zero Footprint Client.
Sub aspectul functionalitatilor, SmartCash Oxygen ofera acum managerilor din retail, pe langa accesul instantaneu la analizele n-dimensionale si analize predictive de tip what-if, precum analize de nisa, evolutive, de tip scatter, pentru categorii de marfuri. Dotati cu aceste noi functionalitati, comerciantii care folosesc platforma SmartCash RMS pot raspunde mai rapid si simplu la intrebari legate de oportunitatea achizitiilor de marfuri sau de eficienta magazinelor.

Remodelarea comerciala a versiunilor de distributie
Odata cu noua versiune, modelul de licentiere a fost rafinat, astfel incat clientii sa obtina un raport calitate – pret superior pentru licentele de programe achizitionate. Astfel, in paralel cu reducerea de preturi pe tot segmentul de software operational de magazin, variantele de distributie a programelor din platforma includ, fiecare, un numar mai mare de functionalitati, sporind profitabilitatea investitiei.
Pentru clientii existenti, care se afla in primul an de exploatare sau care sunt abonati la serviciile automate de actualizare pe baza de subscriptie anuala cu card, upgrade-ul la noua versiune de program este gratuita. Conversia prin upgrade a versiunilor vechi de distributie ale programelor SmartCash Shop si SmartCash POS catre cele noi este facuta automat, in beneficiul clientilor, asigurand acestora functionalitati suplimentare versiunii achizitonate initial.