fbpx

Magister invita retailerii in promotia “Cel mai bun Start pentru magazinul tau”

In perioada 12 februarie 2012- 12 februarie 2013, compania Magister organizeaza promotia “Cel mai bun START pentru magazinul tau”, in cadrul careia comerciantii mici si mijlocii din Romania pot utiliza gratuit, timp de un an, cele mai moderne programe informatice de vanzare pentru comertul cu amanuntul.

Oferta este valabila oricarei companii de retail, persoana juridica, indiferent daca a achizitionat sau utilizat anterior programe informatice Magister Software. Participantii la promotie au posibilitatea de a alege si de a utiliza gratuit unul dintre cele doua pachete software oferite in cadrul promotiei:

Pachetul I
•SmartCash Shop versiunea Start, o singura licenta;
•SmartCash POS versiune, o singura licenta.

Pachetul II
•SmartCash Shop versiunea Start, o singura licenta;
•SmartCash ECR, licenta pentru o singura casa de marcat online, conectata la programul SmartCash Shop.

Mai multe detalii si regulamentul promotiei sunt disponibile pe www.smartcashstart.ro.

Magister ofera solutii complete hard-soft pentru magazine mici sau medii, individuale sau in retea. Solutiile Magister sunt completate de un set de servicii post-implementare foarte riguros definite si urmarite, astfel incat clientul sa beneficieze de schema optima de exploatare a solutiei primite.
Magister este dezvoltatorul si detinatorul brandului SmartCash RMS, singurul brand romanesc de software de management al magazinelor mici si medii, individuale sau in retea, avand in portofoliu zece produse complementare, rezultatul multor ani de experienta in domeniul retail. Este singura suita romaneasca de produse software ce acopera complet si complex nevoile micului retail, la un inalt nivel de competenta.