Magic Orchestra | Muzica – limba universala a oamenilor

26 octombrie 2017
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Muzica face parte din viata noastra de zi cu zi. Cu toate acestea, nici nu ne dam seama de efectul acesteia asupra creierului nostru, dar si asupra intregului corp. De-a lungul anilor, cercetarile in neurostiinte si psihologie au gasit o multime de avantaje ale ascultarii sau practicarii muzicii la orice varsta.

Muzica are efecte majore atat la nivelul unui grup cat si individual, in cazul fiecarei persoane in parte. Muzica ne poate transforma comportamentul, emotiile si activitatile. Cercetarile in domeniu au demonstrat efectele acesteia asupra functiilor creierului uman, cum ar fi memoria, emotiile, dar si atentia, capacitatea de invatare sau abilitatile motorii.

Notele muzicale sunt o limba universala majora a societatii in care traim. Acest lucru nu se intampla fara motiv, toate culturile au dezvoltat sunete si melodii inca din stadiul de formare. Functia sociala a muzicii este intr-adevar importanta pentru ca faciliteaza comunicarea dincolo de cuvinte, dar si pentru ca starneste emotii. Este o baza pentru coenziunea unui grup si dezvoltarea identitatii acestuia. Efectul pozitiv al muzicii asupra societatilor este atat de cunoscut, incat marii dictatori ai lumii au controlat cu atentie cantecele si melodiile, tocmai pentru a stapani mai usor populatia.

Totodata, muzica a fost de-a lungul secolelor si va ramane in continuare, sinonima cu speranta. Ganditi-va la originea muzicii blues sau la cantecele muncitorilor afro-americani si ale sclavilor. Impactul muzicii este inradacinat in creier si toate functiile vibreaza atunci cand ascultam o melodie care influenteaza emotiile, comportamentele si actiunile noastre.

Magic Orchestra - taraf pentru nunta in Bucuresti

Cunoscand atat de bine aceste lucruri, mai mult instinctual decat stiintific, oamenii au ales sa introduca muzica in toate aspectele vietii lor. Asa s-au nascut formatiile care sa insoteasca mirii in timpul nuntii, bebelusul la botez sau sarbatoritul in timpul petrecerii onomastice. Magic Orchestra a inteles acest aspect si incearca sa ofere clientilor cele mai bune servicii muzicale din capitala. Daca sunteti in cautare de taraf pentru nunta in Bucuresti, Magic Orchestra este raspunsul cautarilor. De asemenea, daca doriti o formatie pentru botez la pret convenabil, evident, tot Magic Orchestra va poate ajuta. Cautati mai multe informatii pe site-ul http://magicorchestra.ro/.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram