fbpx

Magazinul LED Zone ofera top 3 cele mai bune solutii de iluminat cu led la oferte promotionale

Magazinul cu produse de iluminat LED-Zone si-a diversificat de curand gama de produse cu led oferind clientilor sai multe optiuni in a alege tipul de iluminat cu led cel mai potrivit pentru ei. Acest magazin online dispune de o gama larga de sisteme de iluminat cu led cum ar fi becuri led, proiectoare, spoturi, benzi cu led, sisteme de iluminat stradal si nu numai.

Toate aceste produse cu led acopera o plaja mare de nevoi de iluminat ale consumatorilor. Unele din cele mai bine vandute produse cu led sunt: becuri led, proiectoare led si spoturi cu led. Aceste produse se adreseaza unei arii mai largi de utilizare in industria de iluminat incepand de la micile gospodarii si terminand cu zona industriala.

Becuri cu led performante si economice

Becurile cu led ofera o serie de avantaje utilizatorilor sai, date fiind beneficile oferite de acestea comparativ cu becurile cu incadescenta. Un avantaj major este reprezentat de durata lunga de utilizare care poate atinge chiar si 50.000 de ore ce inseamna aproape de 50 de ori mai mult fata de durata de utilizare a becurilor cu incadescenta. Aceste becuri led au capacitatea de a produce o lumina mai puternica si mai apropiata fata de conceptul de lumina alba.

Proiectoarele cu led

Proiectoarele cu led fac parte si ele din acele produse care se vand cel mai bine. Aceste proiectoare pot emana o lumina alba de culoare alba, placuta si care totodata nu oboseste ochiul ceea ce este foarte important mai ales daca este vorba de un spatiu inchis unde se lucreaza. Totodata lumina emanata de aceste proiectoare este una constanta fara intreruperi.

Banda cu led

Benzile cu led reprezinta o metoda moderna de a ilumina in special terasele pe timp de seara dandu-le acestora un aspect deosebit ceea ce poate duce la atragarea mai multor clienti. Pentru spatiile interioare exista benzi cu led speciale care pot ilumina incaperea intr-un mod foarte estetic.

Acestea sunt doar unele din produsele cu led comercializate de cei de la LED-Zone pe care le puteti cumpara online de pe site-ul cu acelasi nume. In aceasta perioada, LED-Zone desfasoara o campanie de reduceri de preturi la unele produse ce fac parte din gama magazinului.