Magazinul iSTYLE din Bucuresti Mall lanseaza iPhone 6S pe 8 octombrie la miezul noptii

8 octombrie 2015

Clientii Bucuresti Mall au sansa de a fi printre primii din Romania care pot testa si cumpara noile modele iPhone 6S si iPhone 6S Plus, la magazinul iSTYLE Premium Reseller, care va avea un program prelungit, special pentru aceasta ocazie.

Joi noaptea, 8 octombrie, de la 00.00, pana la ora 03.00 dimineata, iubitorii brandului Apple vor descoperi tehnologiile inovatoare pe care le incorporeaza noile dispozitive si le vor putea achizitiona la preturi speciale, cu prilejul lansarii.

Pe langa design-ul atractiv, iPhone 6S si iPhone 6S Plus aduc tehnologia de ultima generatie 3D Touch, au un procesor cu 70% mai rapid decat precedentul si o camera de 12 megapixeli.

Lansate la inceputul lunii septembrie la San Francisco, iPhone 6S si iPhone 6S Plus s-au vandut in peste 13 milioane de exemplare in prima saptamana, un nou record pentru Apple.

„Ii asteptam in noaptea de 8 spre 9 octombrie, la Bucuresti Mall, pe toti cei care sunt pasionati de gadget-uri si tehnologie. Suntem siguri ca lansarea iPhone 6S si 6S Plus este un motiv bun de a veni la magazinul iSTYLE in Bucuresti Mall, la ora 00:00, pentru a fi printre primii care se bucura de inovatiile Apple, odata cu lansarea lor in Romania”, declara Affan Yildirim, General Manager al Anchor Grup.

De asemenea, cu aceasta ocazie, in incinta magazinului iSTYLE va fi amenajat un Special VIP Corner, in care sunt asteptate vedete autohtone care impartasesc aceeasi pasiune pentru tehnologie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram