Magazin online la cheie

18 august 2017
Autor:
SEOWEB SECO SRL

Tot mai muti oameni vor sa se aventureze deschizand o afacere în mediul online, iar cea mai frecventa intrebare pe care si-o pun toti este legata de „cum îmi pot deschide propriul magazin online la cheie?”.
În statistici apar tot mai des cautari pe aceasta tema de aceea m-am decis sa scriu un articol legat de acest subiect foarte des dezbatut.
Trebuie sa stii mai întâi ca orice afacere ti-ai deschide are nevoie sa fie cunoscută si promovata si în mediul online.
În primul rand trebuie specificat ca dacă deții doar un magazin fizic cel mai probabil vei fi limitat geografic spre deosebire de un magazin online unde poţi ajunge la clienţi din toate colţurile ţării.
Stiu ca iti dorești sa ai nu doar trafic pe site ci si vanzari importante, de aceea vei avea nevoie de un magazin la cheie bine realizat si pozitionat acolo unde potentialii tai clienți sa-l vizualizeze mai bine.
În mediul online, publicitatea este importanta de aceea bugetul alocat acesteia este unul dintre cei mai importanti factori de care depinde succesul unei afaceri, acolo ajungand cei mai multi bani.
Mai întâi, pentru a cunoaște succesul in urma unei campanii de publicitate trebuie sa construim propria platforma online, acolo unde ne vom putea oferi spre vanzare propriile produse.
Prin urmare cel mai bun lucru pe care il poti face este sa dai startul deschiderii propriului magazin online.
Dacă te intrebi cât costa sa iti deschizi propriul magazin online vei fi surprins de costurile mici, mai ales dacă alegi un magazin online la cheie în locul unei platforme open source. Și asta tragand linie la sfarsitul achizitiei, adunand toate cheltuielile existente.

De ce este atât de rentabila achiziționarea unui magazin online ?
Un magazin online la cheie care sa includa toate functionalitatile este o initiativa buna, oferind afacerii tale o oportunitate uriasa de creștere a vanzarilor, cât si dobandirea unei aprecieri vizibile în rândul produselor și serviciilor comercializate.
Tipurile de funcţionalităţi ce pot fi integrate într-un magazin online sunt de multe feluri, însă trebuie instalate în măsura în care avem nevoie de ele.

Înainte de a alege cum să arate noul website, trebuie sa știm foarte bine care sunt produsele ce vor fi vândute şi mai ales ce funcţionalităţi suplimentare dorim sa aibă platforma noastră pentru magazin online.
Un exemplu de shop online la cheie îl reprezinta Shop Mic care, spre deosebire de o platforma e-commerce, este o investitie mult mai avantajoasa.
Vom enumera câteva din avantajele investirii intr-un magazin la cheie shopmic:
Facturare de produse
Garantarea costurilor mult mai mici în concordanța cu beneficiile produsului.
Administrare usoara
Optiuni si filtre nelimitate
Quick View (Vizualizare rapida) a produselor
Posibilitatea de a introduce oferta zilei
Posibilitatea introducerii categoriilor de produse.
Mobile-friendly

Aplicația ofera o solutie de administrare ușoară, construita special pentru o căutare rapida a produselor, atasarea de fotografii ale unui produs cât si alegerea metodei de transport.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram