Machiajul de seara realizat de make up artistul Amalia Draghici este unul seducator

29 iulie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Make-up artistul Amalia Draghici este un artist freelancer din Bucuresti, specializat in machiaj pentru seara, machiaj de mireasa, machiaj de nunta, pentru invitatii la acest tip de eveniment, dar si pentru alte ocazii. Evenimentele speciale reprezinta momentele in care femeile trebuie sa arate si sa se simta fabuloase, asa ca Amalia Draghici si-a propus sa ofere doar machiaje de exceptie, realizate cu produse de cea mai buna calitate. Astfel, un machiaj de seara realizat cu produse profesionale va putea sa reziste orelor petrecute la respectivul eveniment, fara ca doamnele sau domnisoarele sa se teama ca acesta se va intinde.

Amalia Draghici a urmat cursurile de make-up la Londra

Pentru a deveni un make-up artist desavarsti, Amalia Draghici a urmat cursurile in acest domeniu la Londra, la scoli de prestigiu, precum este “The London School of Beauty and Make-up” sau “Academy of Freelance Makeup”, cunoscuta si ca “AOFM”. Acolo, Amalia Draghici a invatat toate tainele machiajului de seara, dar si pentru alte evenimente speciale. Mai mult, Amalia Draghici lucreaza si pentru editoriale sau videoclipuri, realizand machiaje profesionale de seara, de mireasa sau artistice.

Lucrand alaturi de make-up artisti de renume, Amalia Draghici a inteles domeniul machiajului si a reusit sa se perfectioneze, astfel incat fiecare make-up de seara sau pentru evenimente sa fie asa cum isi doreste clientul, in conformitate cu regulile privind machiajul pentru fiecare tip de fata sau ten.

• Activitatea profesionala a Amaliei Draghici are, deja, 6 ani, colaborand inca din 2010 cu diverse reviste de la noi. In plus, ea a colaborat si cu alti artisti freelanceri si fotografi de renume in acest domeniu. De-a lungul timpului, Amalia Draghici a pus la punct un portofoliu plin de machiaje realizate in stil fashion si beauty, pe care cei interesati il pot vizualiza pe site-ul oficial: AmaliaDraghici.ro.

• Atunci cand machiajul este prima dragoste a unui make-up artist, inevitabil va iesi magie din mainile acestuia. Acest lucru este valabil si pentru make-up artistul Amalia Draghici, care poate realiza machiaje de seara deosebite, surprinzand toate trasaturile frumoase ale clientelor care aleg sa fie machiate de Amalia.

• Creativitatea este obligatorie in acest domeniu, pentru a realiza cele mai frumoase machiaje de seara, de mireasa, fashion si beauty. Niciun detaliu nu trebuie scapat din vedere, asa ca Amalia Draghici poate fi recomandata, cu succes, celor care isi doresc un machiaj cu adevarat aparte.

• Amalia Draghici cunoaste toate tehnicile corecte de machiaj, are la baza cunostinte solide de make-up si foloseste doar produse profesionale

Micile trucuri pentru un machiaj profesional de seara sunt stapanite de Amalia Draghici

Amalia Draghici este make-up artistul care cunoaste foarte bine toate trucurile unui machiaj de seara de exceptie, dar si a altor tipuri de machiaj, executand diferite tipuri de make-up, in functie de forma fetei si tipurile de ten ale clientelor sale, dar si tinand cont de preferintele acestora si evenimentul la care vor participa.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram