fbpx

Lustre LED – cum sa alegem cele mai potrivite modele

lustre led

Informatii despre produsele de tip lustre LED

O dioda emitatoare de lumina (LED) este o sursa de lumina semiconductoare. Este o dioda cu jonctiune p-n, care emite lumina atunci cand este activata. Atunci cand se aplica o tensiune adecvata, electronii se pot recombina cu gauri de electroni din dispozitiv, eliberand astfel energie sub forma de fotoni. Acest efect se numeste electroluminiscenta, iar culoarea luminii (corespunzatoare energiei fotonului) este determinata de energia spatiului de banda al semiconductorului.
lustre led
Dupa intrarea pe piata comerciala in 1962, LED-ul mai vechi emite lumina infrarosie de intensitate redusa. LED-urile cu infrarosu sunt inca adesea folosite drept componente de transmisie in circuitele de control de la distanta, cum ar fi componentele de transmisie in diferite electronice de consum. Intensitatea primului LED in lumina vizibila este, de asemenea, foarte redusa si limitata la rosu. LED-urile moderne pot fi folosite cu luminozitate ridicata in lumina vizibila, in ultraviolete si in infrarosu. Alege produse LED de calitate, alege Lustre Led de la LED-Concept!

Cum alegem produsele care se potrivesc in casa noastra

Iluminatul este foarte important in casa, deoarece nu numai ca asigura vizibilitatea fiecarei camere, dar creeaza si o atmosfera placuta. Majoritatea oamenilor se gandesc la lustre led, adica doar agatand corpul central in mijlocul camerei, dar nu este suficient.

Pentru a crea o atmosfera placuta si linistita, sunt necesare mai multe tipuri de corpuri de iluminat pozitionate strategic. Atunci cand faceti cumparaturi, va rugam sa luati in considerare tema aspectului si iluminarea necesara pentru a va asigura confortul.

Candelabru de camera de zi – atmosfera placuta

In locul preferat al multor oameni, camera de zi este camera in care va puteti relaxa in noptile de film, uitandu-va la televizor, citind sau petrecand cu prietenii. Prin urmare, este recomandat sa configurati multe surse de lumina in functie de activitatea desfasurata. Lumina din lustre led poate fi completata de un candelabru aproape de un fotoliu sau lampa sau poate fi utilizat intr-un colt de lectura sau intr-o zona de birou. Potrivit stilului camerei, pentru sufragerie, puteti alege un candelabru proiectat conventional, care sa ofere intotdeauna lumina buna camerei, sau puteti alege un candelabru modern din metal a carui influenta industriala va face sa va ganditi la arta netraditionala, spectaculos sau de ce nu, un candelabru elegant.