Luna Cogenerarii la Targul RoEnergy East Europe Bucharest 2013

Va invitam la Targul International de Energie Regenerabila si Eficienta Energetica în luna cogenerarii 5-7 Iunie 2013, in cadrul Romaero Baneasa pentru o intalnire de exceptie cu specialistii companiei noastre B-Team Energy and Environment.

RoEnergy East Europe Bucharest 2013 ne va gazdui la Standul 21 – harta aici – unde vom aduce in fata dumneavoastra ultimele noutati din domeniul energiei regenerabile si vom initia discutii despre tehnologiile de cogenerare de inalta eficienta pe biogaz si gaz natural.

Vineri 7 Iunie, zi dedicata Bioenergiei in Romania, unde se vor aborda subiecte ca biomasa, biocombustibili, biogaz, cogenerare in ferme si fabrici – intre realitati si posibilitati, ajunsa la editia a III-a, Directorul General al companiei B-Team Energy and Environment, Gabriel Istoc va tine un speech pe tema – Cogenerare cu motoare pe biogaz Agenitor de la 2G -.

Din cuvinte să dezbatem
Care este metoda prin care vă puteti reduce cheltuielile cu energia electrica si termica?
Ce solutii alternative de eficienta energetica propunem: gaze naturale, biogaz, syngas, biomasa, gazeificare. Cum va pot ajuta aceste metode in timp real?
Ce şi cat inseamna sa investiti într-un echipament de cogenerare de inaltă eficienta?
De ce un astfel de echipament poate fi o soluţie inteligentă de eficientizare a costurilor?

Cu un calcul sau mai multe
Pe baza facturilor dumneavoastra curente, putem estima cat la suta (%) puteti sa economisiti la factura de energie electrica si termica, daca alegeti sa investiti intr-o instalatie de cogenerare. De asemenea, cu acordul dumneavoastră realizam un studiu de prefezabilitate gratuit la fata locului.

După Târg
Putem stabili o întalnire prin care să punem cap la cap detaliile despre cum puteti sa produceti energie mult mai econom si eficient cu echipamentele de cogenerare 2G, raportat la cerinta dumneavoastra.
.
Va asteptam la targul RoEnergy, Romaero Baneasa, Standul 21 pentru intalnirea cu B-Team Energy and Environment, in luna cogenerarii 5-7 Iunie 2013!

Contact:
Daniela Cristea
Responsabil Comunicare Proiecte Energie Regenerabila
daniela.cristea@bteam.ro
021.205.30.20