Lugera preia 100 actionariatul GIT Consult Czech S R O

GIT (General IT) este un furnizor ceh de Servicii de Munca Temporara si Recrutare Personal Permanent avand reprezentante in Praga si Brno. Compania a fost infiintata in anul 2000 si este specializata in plasarea de personal IT, bucurandu-se de o buna reputatie atat in furnizarea de personal permanent, cat si temporar in Republica Ceha. GIT a inregistrat o cifra de afaceri de 1.800.000 € in anul 2014, in crestere cu 53% fata de anul precedent, iar Lugera a incheiat anul 2014 cu o cifra de afaceri de 50 milioane € la nivel de grup, in crestere cu 33% fata de 2013.
Dupa 15 ani de activitate pe piata din Cehia, GIT isi propune sa realizeze in 2015 o cifra de afaceri de peste 3 milioane euro in principal prin:
1. Cresterea vanzarilor pe portofoliul existent de clienti.
2. Cresterea numarului de clienti noi pe servicii de munca temporara si recrutare din Republica Ceha.
3. Introducerea unui nou serviciu in portofoliul companiei: IT Contracting pentru clientii locali si internationali Lugera.
4. Furnizarea de servicii de furnizare personal IT, precum si a altor tipuri de profesionisti in strainatate.
GIT isi propune dezvoltarea si consolidarea echipelor de recrutare si de vanzari din Praga si Brno pentru a raspunde solicitarilor in crestere. Punctul forte al companiei il reprezinta nucleul de recruiteri profesionisti care deserveste un portofoliu solid de clienti loiali.

Portofoliul Lugera de clienti din Europa Centrala si de Est, tehnicile complexe de recutare, platforma de recrutare – TalentBase® precum si serviciile inovatoare de furnizare de personal pe care Lugera le pune la dispozitia clientilor sai reprezinta valoare adaugata pentru GIT, prin intermediul careia Lugera isi propune introducerea de solutii noi pentru piata ceha de HR, in principal in zona de contractare. GIT are acces la cei mai buni profesionisti din piata ceha de IT, iar reputatia foarte buna o ajuta sa atraga candidati valorosi atat pentru clientii din Republica Ceha, cat si pentru cei din Olanda.

Pentru informatii suplimentare despre compania noastra sau pentru a ne lansa provocari in recrutarea de personal IT, nu ezitati sa ne contactati:
Ms. Jarka Tyllerova (Director General GIT) – Tyllerova@gitconsult.com
Gerard Koolen (Group Managing Partner) – Gerard.Koolen@lugera.com