Lucrurile pe care le invatam dintr-o relatie

Certitudinea
Daca la un moment dat am avut am trecut printr-un moment in care ne intrebam daca intr-adevar am facut alegerea potrivita, ei bine, ca si femeie sau barbat, cu siguranta stim daca am ales bine. Sufletul pereche poate fi o persoana care nu este in totalitate de acord cu ceea ce spunem sau gandim, insa acest lucru nu trebuie sa ne influenteze in relatie. Poate ca este vorba de o persoana pe care abia am cunoscut-o, dar vom avea aceasta certitudine daca este jumatatea noastra inca de la prima vedere.

Iubirea inseamna sa punem nevoile celuilalt mai presus de ale noastre
Filmele sunt un stimulent pentru multi dintrei noi. Deseori observam scene de dragoste in care una dintre parti isi sacrifica nevoile si dorintele spre binele celuilalt. Acest lucru trebuie sa se intample si in viata reala. Vor exista in permanenta situatii in care unul dintre cei doi va fi nevoit sa renunte in favoarea celuilalt, intrebare este daca putem face acest lucru. Totul depinde de cat de mult ne-am implicat in relatie, dar si de dragostea pe care i-o purtam celui de langa noi.

Iubirea arata partea frumoasa a unei persoane
Intr-o relatie observam ca suntem capabili sa facem lucruri si gesturi la care nu ne-am gandit, chiar si punerea in ipostaze penibile sau nefavorbaile nu mai par acum un capat de lume daca o facem din dragoste. Fie ca este vorba de renuntarea la lucrurile pe care le faceam de obicei sau adaptarea la preferintele celuilalt, atitudinea pozitiva si deschisa ne ajuta sa avem o relatie de iubire de lunga durata.

Romantismul poate fi ciudat uneori
Aruncand o privire generala asupra felului in care a decurs povestea noastra de dragoste pana in prezent, este imposibil sa nu avem amintiri care sa ne amuze sau sa ne intristeze. La un moment dat am facut gesturi sau am pus in aplicare idei pe care le aveam in minte cu scopul de a mentine romantismul in relatie, iar rezultatul nu a fost intotdeauna pe placul partenerului. Poate ca ne-am bucurat sau ne-am amuzat in situatiile intime, toate aceste sentimente si trairi fac parte din frumusetea unei povesti de dragoste.

Dragostea ne inconjoara
Fie ca este vorba de familie, prietenii sau persoane pe care le vedem pe strada, iubirea este un sentiment care rasare la tot pasul. Este de fapt lucrul care leaga relatiile si le intareste. Ce am face fara iubire? Nu avem un raspuns la aceasta intrebare, insa este cel mai frumos sentiment pe care il avem.