Lucruri importante pe care trebuie sa le stii despre un implant dentar in Bucuresti

13 martie 2020
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Inainte de a-si face o programare pentru realizarea unui implant dentar in Bucuresti, indivizii trebuie sa fie cat mai bine informati si pregatiti, astfel incat sa stie la ce sa se astepte. Chiar daca este vorba despre o interventie care nu prezinta riscuri majore, ideal este ca viitorii pacienti sa mearga cu incredere la medicul stomatolog: astfel vor avea certitudinea ca totul va fi bine!

Ce este un implant dentar in Bucuresti?

Primul lucru despre care trebuie sa se documenteze adultii este referitor la ce inseamna si ce este, practic un implant dentar in Bucuresti. Medicii sustin faptul ca este vorba despre o piesa din titan care, de cele mai multe ori are forma unui surub si care serveste drept inlocuitor pentru radacina dintelui natural care lipseste. Plasarea implanturilor se face intotdeauna numai dupa ce locul extractiei este complet vindecat sau, in functie de caz chiar imediat dupa extractie, prin intermediul unei interventii care este comparabila ca agresivitate cu o simpla extractie. Atunci cand implantul se integreaza bine in os, medicii aplica deasupra acestuia un bont protetic, iar ulterior o coroana, o punte sau o proteza.

Cat dureaza interventia?

In ceea ce priveste durata realizarii unui implant, aceasta variaza intre 1 si 2 ore pentru un singur dinte. Este vorba, insa despre un interval de timp care poate fi diferit de la un pacient la altul, in functie de gravitatea situatiei.

Cine nu poate beneficia de un implant?

Pentru a proteja pacientii, medicii de la https://elveto-dent.ro trebuie sa le studieze acestora istoricul medical foarte bine, astfel incat sa isi dea seama daca sunt eligibili sau nu pentru unul sau mai multe implanturi dentare. De exemplu, ideal este ca pacientii care prezinta boli cardiace, reumatism articular acut, hipertensiune arteriala majora, tulburari endocrine sau sunt insulino-dependenti sa caute alte altenative de tratament pentru a-si inlocui golurile din cavitatea bucala.

Implant dentar in Bucuresti | Elveto-Dent.ro

implant dentar in Bucuresti

Avantajele unui implant dentar

Pe termen lung, indivizii care isi pun implanturi dentare isi recupereaza capacitatea de a mesteca, de a vorbi si de a zambi fara probleme in orice situatie. Aceasta metoda moderna este una eficienta, rezistenta, implanturile fiind cunoscute pentru o durabilitate chiar si de peste un deceniu, mai ales atunci cand sunt ingrijite corespunzator.

In timpul primei programari la doctor, adultii trebuie sa ii adreseze acestuia toate intrebarile la care cauta raspunsuri. Este important ca pacientii sa se simta confortabil si sa aiba incredere in specialistii cu care colaboreaza!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram