fbpx

Lucrari de intretinere teren sportiv

intretinere teren sportiv

Calitatea unui teren de fotbal depinde mai mult de jumatate de calitatea bazei. Baza unui teren sportiv este un singur strat solid monolitic, care de-a lungul anilor nu formeaza nicio rupere, solul nu se deplaseaza si ramane plat pe toata perioada de functionare. Relativ vorbind, chiar daca un tractor trece peste baza, nu vor fi urme de anvelope, pentru ca totul este solid si dens. Acest lucru poate fi realizat, doar cu servicii de intretinere teren sportiv. Asezarea directa a gazonului artificial este, de asemenea, o chestiune de principiu, la fel ca si pregatirea bazei. La asezarea terenului, un aspect important este lipirea rolelor si taierea marcajelor. Lipirea trebuie facuta in siguranta. Materialul din lucrare necesita obisnuinta, deoarece lipiciul cu doua componente se ruleaza dupa un timp si trebuie sa se lucreze rapid.

Intretinere teren sportiv – Poarta si teren sportiv

Portile sunt instalate cu cerintele de siguranta, astfel incat sa nu se rastoarne. Prin urmare, acestui aspect i se acorda o importanta deosebita. In acest sens, poarta este fie betonata, fie atasata de un gard insotitor. Firma de servicii de intretinere teren sportiv colaboreaza cu cei mai mari producatori de standuri, garduri si alte echipamente sportive. Se instaleaza toate echipamentele si se ofera sfaturi atunci cand este cazul. Majoritatea caracteristicilor jocului depind de umplerea terenului de sport. Lucrarile de rambleu sunt responsabile, deoarece prezenta sau absenta picaturilor si denivelarilor, care se vor resimti in cele din urma in timpul jocului, depind de distribuirea uniforma a nisipului si a cauciucului pe terenurile de sport. Adica, ar trebui sa existe atat o baza uniforma, cat si o gramada de inalta calitate, cu o distributie uniforma a umpluturii sub ea. De asemenea, se vor efectua toate masurile necesare pentru imbunatatirea terenului sportiv si a teritoriului adiacent.

Intretinere teren sportiv – Reparatii

Repararea fundatiei, asezarea fundatiei, inlocuirea pavajului, montarea de garduri, structuri de acoperis si imbunatatirea santierului. Ai nevoie de o dimensiune non-standard? Vrei un gard mai inalt? Iluminare mai puternica? Nicio problema. Firma de servicii de intretinere teren sportiv va tine cont de toate dorintele tale, se va incadra in buget si va efectua lucrarile in intervalul de timp convenit. Intretinerea unui teren sportiv include un set de lucrari pentru restaurarea acestuia, care iti permite sa prelungesti durata de viata a terenului si sa imbunatatesti starea stratului de finisare.

Curatarea gazonului artificial

Aceasta lucrare trebuie efectuata de aproximativ 2 ori pe an. In primul rand, stratul este inspectat, resturile sunt indepartate de pe acesta si se fac reparatii minore, apoi, terenul sportiv este curatat cu masini speciale. In ultima etapa, se toarna nisip nou. Firma de servicii intretinere teren sportiv executa intregul complex de lucrari la reconstructia vechiului teren de fotbal la cheie si in timp scurt. Iti poate oferi indepartarea straturilor de gazon si a straturilor vechi de pamant, nivelarea bazei campului, verificarea sistemului de drenaj, incalzirea campului si irigatii, proiectarea unui nou camp pe baza veche si asternerea unui nou invelis de iarba.