Loredana Stefan Banica Jr si Adrian Vasilescu printre premiantii Galei Premiilor VIP

20 iunie 2013

Centrul de evenimente Ambasad’Or din Otopeni a pregatit covorul rosu in asteptarea personalitatilor care, in cadrul galei de decernare a premiilor VIP sunt ridicate la rangul de elite ale societatii romanesti si impreuna au luat parte la un eveniment care si-a propus, inca o data, sa aduca pe aceeasi scena persoane importante si valoroase care, prin activitatea lor, devin modele pentru toate generatiile.
Elegantul eveniment a inceput cu un colaj muzical special realizat de copii de la Contrapunct, club de muzica, dans si miscare scenica.
Dupa minunatul moment, amfitrionii serii, Robert Emanuel si Camelia Capitanu de la TV H, au dat startul galei de premiere, iar primul moment al serii a fost dedicat Domnului Virgil Nitulescu, Directorul Muzeului National al Taranului Roman, care a primit distinctia la ARTA POPULARA, acordata de actorul Alexandru Bindea.
Margareta Paslaru a urcat pe scena VIP pentru a-i inmana premiul la categoria MUZICA lui Nicu Alifantis pentru cei 40 de ani de cariera, iar Presedintele Centrului de Evenimente din Otopeni, Nicusor Stan, a avut deosebita placere de a inmana premiul pentru Popularitate, artistei Elena Gheorghe.
La categoria EDUCATIE premiul a fost acordat elevilor romani premiati cu aur la concursul international de proiecte informatice Infomatrix 2013 si continuuand pe acelasi segment, dirijorul Adrian Petrescu a inmanat premiul la categoria CULTURA prim- violonistului Cvartetului Voces, Director General al Filarmonicii de Stat „Moldova” din Iasi, Bujor Prelipcean.
Premiul pentru EVENIMENTUL LUNII a fost acordat concertului-spectacol „MAESTRII - Despre Muzica si alte nimicuri”, ce a avut loc la Ateneul Roman si dedicat maestrului Dan Grigore. Pentru ridicarea premiului le-am avut alaturi pe Liana Sandulescu, TVR2 si Ada Vertan, producatorul spectacolului.
Pentru seria concertelor oferite in stagiunea din luna mai de Orchestra de camera radio revista VIP a dorit sa isi arate aprecierea in fata unei astfel de manifestari si a oferit inca un premiu pentru eveniment doamnei Oltea Serban Parau, director al Orchestrelor si al Corurilor Radio si, in acelasi timp, redactor-sef Radio Romania Cultural.
Premiul la categoria MODA a fost acordat Galynei Mihaleva, iar premiul pentru FILM a insemnat din nou recunostinta revistei VIP in fata celor care promoveaza Romania la nivel international si am avut-o alaturi de noi pe actrita Ioana Flora, pentru a ridica premiul pentru filmul lui Catalin Draghici, castigator anul acesta la Cannes.
La categoria TEATRU revista VIP si-a propus sa acorde doua premii, primul dintre ele fiind oferit echipei teatrului de revista „Constantin Tanase” iar pentru a ridica premiul l-am avut alaturi pe directorul artistic al teatrului, Vasile Muraru. Am dorit, de asemenea, sa acordam premiul pentru teatru si dans lui Razvan Mazilu pentru ca a reusit sa devina un pionier al artei, si datorita lui spectacolul „Saraiman” a ajuns pe scena Teatrului Odeon.
Presedintele Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, profesorul Vasile Candea a primit din partea revistei VIP premiul la categoria STIINTA SI VIATA pentru activitatea sa in domeniul chirurgiei cardiovasculare, iar Monica Ghiurco a revenit pe scena VIP pentru a anunta premiul pentru SANATATE, inmant doctorului Eduard Armeanu, managerul Spitalului Ilfov.
Revista VIP se declara sustinatoare a jurnalismului onest si bine documentat si din aceste considerente premiul la categoria JURNALISM fost acordat echipei Focus de la Prima TV, premiu inmanat de Oana Ionita.
La categoria SPORT, Nicolae Dobre, Presedintele Federatiei Romane de Oina, a anuntat premiul acordat Bancii Nationale a Romaniei, din partea careia l-am avut alaturi de noi pe Adrian Vasilescu, pentru sprijinirea si promovarea oinei, ca sport national. Campionul Leonard Doroftei a acceptat si el invitatia revistei VIP si a urcat pe scena pentru a anunta premiul acordat la categoria SPORT echipei sale natele, Petrolul Ploiesti, castigarea Cupei Romaniei.
Nu in ultimul rand, am dorit sa aratam aprecierea noastra Echipei de Canotaj a Romaniei care a castigat medalia de aur la Campionatul European de canotaj de la Sevilla.
Pentru ca ne dorim sa sprijinim si mediul privat, antreprenori care se implica in dezvoltarea comunitatilor, la categoria LUMEA AFACERILOR au fost acordate doua premii. Premiul pentru Excelenta in Business Strategic a fost oferit grupului Nei Holding, iar premiul pentru Eco Business a apartinut companiei Romprest.
Premiul la categoria CONTRIBUTIE LA DEZVOLTAREA SOCIETATII a fost inmanat de Alina Gorghiu lui Zoli Toth pentru campania “Romania fara cianura” pe care o desfasoara cu succes cu scopul declarat de protejare a mediului.
La categoria ELEGANTA premiul acordat de revista VIP a fost acordat realizatoarei Tv, Iuliana Tudor.
Au fost oferite o serie de PREMII SPECIALE, acordate unor persoane care reusesc constant sa aduca propria contributie la domeniul pe care il reprezinta, personalitati care se implica total in ceea ce fac. In acest sens, am avut deosebita placere de a-l avea alaturi de noi, dupa multa vreme pe scena VIP, pe Stefan Banica Jr. care a fost apreciat pentru interpretarea sa in spectacolul „Pescarusul“, dupa A. P. Cehov, unde a jucat impreuna cu Emilia Popescu.
Alte doua momente speciale au fost cele in care pe scena Galei Premiilor VIP am avut-o alaturi de noi pe Loredana Groza, care a tinut sa multumesca pentru premiul acordat si a declarat bucuria imensa de a vedea ca lumea apreciaza si se implica in promovarea Romaniei la nivel international. Premiul a fost inmanat de Cezar Ouatu, care la randul sau a primit din partea revistei VIP un premiu Special pentru reprezentatia sa de la Eurovision 2013.
Nu poate exista o gala VIP fara un premiu pentru EXCELENTA, ce i-a revenit seara trecuta lui Mihai Gruia Sandu, iar premiul pentru intreaga cariera a fost inmanat de Tora Vasilescu, lui Geo Saizescu, regizor, scenarist, actor si profesor universitar doctor.
Unul dintre momentele speciale ale serii a fost cel in care reprezentantul UNHCR- Romania, Gabriela Leu si Mbela Nzuzi, Presedintele Asociatiei Femeilor Refugiate in Romania au dorit sa trasmita cateva cuvinte in sustinerea mesajelor sociale ale agentiei Agentiei ONU pentru Refugiati.
Asa cum v-a obisnuit pana acum, fiecare editie a Galei Premiilor VIP isi propune sa isi destinda invitatii, iar seara trecuta am avut placerea de a lua parte la cateva momente artistice de exceptie ce le-a apartinut fetelor de la Cvartetul Passione, tenorului Oliver Popa si, nu in ultimul rand, am ascultat cea mai noua melodie lansata de Cezar Ouatu.
Va multumim ca ati luat parte alaturi de noi la cea dea 115-a gala de decernare a Premiilor VIP si va asteptam in continuare sa sustinem Oamenii Schimbarii!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram