fbpx

loredana [email protected] ro

Bursa vizeaza domenii precum: agricultura si dezvoltare rurala; jurnalism si stiintele comunicarii; finante si banci; dezvoltare economica; managementul resurselor umane; drept si drepturile omului; politici publice si administratie publica; management si politici de sanatate publica; management si politici in tehnologie; politici educationale; politici de prevenire HIV/AIDS; prevenirea si tratamentul abuzului de droguri; politici pentru prevenirea traficului de persoane; planificare urbana si regionala; predarea limbii engleze ca limba straina; resurse naturale si politici de mediu.

Bursa acopera integral costurile de transport, scolarizare, asigurare medicala, carti si materiale educationale. Durata bursei este de 1 an universitar iar data limita de inscriere este 29 iulie 2013. Candidatii trebuie sa aiba cetatenie romana, diploma de licenta, minimum cinci ani de experienta in domeniul in care profeseaza si cunostinte de limba engleza. Totodata, candidatii trebuie sa dovedeasca abilitati de conducere, implicare in servicii publice si sa nu fi avut experienta profesionala de lunga durata in Statele Unite.

Pentru inscrierea in concurs, candidatii trebuie sa completeze un formular online, la care sa adauge copii ale diplomei de licenta si foii matricole, traducerile acestora si doua scrisori de recomandare. Mai multe informatii pe site-ul Comisiei Fulbright.