Locuri inedite unde poti gasi dragostea

Gasirea unui partener implica mai mult decat petrecerea timpului intr-un club sau ieșitul la terasa. Intra aici si vezi cateva locuri inedite in care poți face cunoștința cu cineva fara presiunea concurenței sau a orei tarzii.

Multe situații care presupun o intalnire fața in fața iți ofera ocazia sa cunoști bine pe cineva, fara emoțiile primei intalniri. Oameni exista peste tot si, in ciuda faptului ca cei mai multi dintre ei ne enerveaza prin faptul ca se imbulzesc la metrou sau ne cersesc bani, cu cativa dintre ei merita sa porti o discutie.

Ce spuneți despre o stilista, de exemplu?

Cum?

Amintește-ți toate acele conversatii pe care le-ai purtat cu stilistul despre vacante, familie, loc de munca. Audienta exista, dar inainte de a merge mai departe, trebuie sa alegem scena.

Apelul

Inainte de a-ți face o programare cu viitoarea iubita stilista sau recepționera, este necesara o cautare prealabila. Joaca cu rabdare acel joc prin care cauti cea mai sexy candidata pentru avansurile tale. Daca esti multumit de ce ai gasit, suna!

Dupa ce te programezi, este important sa continuati sa vorbiti. Adreseaza-te recepționerei preferate ca si cum i-ai cere o recomandare despre cel mai bun stilist: „Hai, poti sa-mi spui. Nu voi spune nimanui.” Pana sa-ti calculezi urmatoarea miscare, ea se gandește deja la cum arati.

Anularea programarii

Acest lucru poate parea o miscare gresita, dar este un pas crucial. Trebuie sa le construiesti celorlalți o stare de entuziasm inainte de a te vedea, imbunatatind sansele pentru atractie. Anulaza cu trei zile inainte de intalnire. Incearca sa fi dragut si spasit. Nu incerca sa flirtezi cu ea, pastreaza o usoara distanta si reprogrameaza. In mod ideal, vei obtine o reprogramare și vei fi o persoana recenta in mintea țintei tale. Gata cu jocurile. Scena este pregatita pentru tine.

Intalnirea

Poarta o camasa decenta, cumpara o cafea de la magazinul de langa salon si incearca sa ajungi cu cinci minute mai devreme pentru rezervarea facuta. Raportul de forțe sta in mainile tale, cheia este sa lași impresia ca nu stii ce stil dorești sa adopti. Intreab-o ce sugestie iți poate oferi: „Ce crezi ca ar functiona mai bine?” sau “Cu ce stil as arata mai bine?”.

Urmatoarele 30 de minute vor fi pline de intrebari plictisitoare pe care aceasta obisnuieste sa le adreseze in mod frecvent. Scopul urmarit de tine este sa te asiguri ca voi doi nu va veti limita doar la discutii despre parul tau.

Intrebari deschise, zambete, suspine si un ocazional Mi-a placut acel spectacol. Dumnezeule, asta a fost acum foarte mult timp. Imbatranim, nu-i asa?” sunt tot ce ai nevoie pentru a porni o conversatie. Tu ai un scop suplimentar, acela de a afla daca ea are iubit. Nu uita sa strecori o intrebare subtila.

Incheierea

Vei sti inca inainte de sfarsitul sesiunii de tuns ca ai facut indeajuns pentru a jutifica o cerere de intalnire. Daca simti ca ai facut suficient, atunci propune inainte de a pleca. Nu astepta sa ajungi la casierie intrucat vei parea total disperat. Daca te-ai distrat, atunci nu mai astepta, intreab-o ce face dupa terminarea programului si informez-o ca odata pe saptamana iti intalnesti prietenii intr-un pub din apropiere si ea este mai mult decat binevenita sa ia parte. Incearca sa pari natural si spune-i ca poate sa-si invite cativa prieteni. Va veti distra mult mai bine intr-un numar mai mare de persoane. Restul depinde doar de tine…