Locul 1 în TOP 2012 Topul național al firmelor private din România

23 octombrie 2013
Autor:
dowmedia08

Printre personalitățile invitate la eveniment se numără și Dl. Henri Malosse, președintele Comitetului Economic și Social European, organ consultativ al Uniunii Europene care, alături de Comisia Europeană, Consiliul Uniunii Europene şi Parlamentul European asigură conducerea Uniunii Europene.
Pe baza informaţiilor primite de la Oficiul Naţional al Registrului Comerțului, anul acesta au fost întocmite, în funcție de profitul brut (PB), cifra de afaceri (CA), productivitate și performanţă în afaceri, următoarele: clasamente naționale generale, naţionale pe domenii de activitate (cod CAEN), regionale și județene.
Dintre cele 574.220 societăți comerciale care au depus bilanțul contabil pe anul 2012, ETA2U a fost clasată în TOP 2012 pe urmatoarele poziții:
- Locul 1 în Clasamentul național pe domenii de activitate (2620) după productivitate la categoria întreprinderi mijlocii.
- Locul 1 în Clasamentul național pe domenii de activitate (2620) după profit brut la categoria întreprinderi mijlocii.
- Locul 1 în Clasamentul național pe domenii de activitate (2620) după cifra de afaceri la categoria întreprinderi mijlocii.
- Locul 1 în Clasamentul național pe domenii de activitate (2620) după performanța globala la categoria întreprinderi mijlocii.
- Locul 7 în Clasamentul Județean (Timiș) după cifra de afaceri la categoria întreprinderi mijlocii.

Despre ETA2U:
ETA2U este lider de piaţă în furnizarea produselor şi serviciilor IT şi principalul integrator de sisteme şi soluţii IT complexe din centrul şi vestul României. Impunerea ca şi lider pe piaţă se datorează atât diversităţii şi calitaţii produselor, serviciilor şi soluţiilor oferite, cât şi competenţelor specialiştilor săi din toate diviziile grupului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram