Lizele electrice, micul ajutor al transportatorilor

11 ianuarie 2023
Autor:
Content SEO

Una dintre cele mai mari provocari ale unui transportator, indiferent ca este vorba despre un curier, un furnizor de marfa sau un producator de mobila, este caratul obiectelor voluminoase pe scari. In Romania urbana majoritatea oamenilor locuiesc la bloc si foarte multe firme au sediul la etaj. Desi exista lifturi, transportul produselor voluminoase nu se poate face altcumva decat pe scari. Tocmai de aceea, liza electrica este solutia pe care o adopta din ce in ce mai multi oameni.

Liza electrica, o solutie semiautomata prin care obiectele voluminoase pot fi urcate pe scari

O liza de marfa electrica este o platforma cu roti, dotata cu o serie de tehnologii moderne si cu un motor electric. Aceasta permite incarcarea unor obiecte voluminoase, cu greutati de pana la 360 de kg si transportul lor pe scari.

Cu ajutorul unui sistem inovativ, lizele electrice preiau toata greutatea obiectelor ce trebuie sa fie transportate si le permit transportatorilor sa economiseasca timp si effort.

Ce marfuri pot fi transportate cu o astfel de platforma de marfa?

Lizele moderne sunt usor de manevrat, sunt usoare si in acelasi timp asigura o stabilitate mare pentru marfurile pe care le transporta. Tocmai de aceea, permit transportul oricarui tip de obiect cu greutatea de pana la 360 de kg. De la cutii cu electrocasnice, pana la saci plini cu nisip si ciment, lazi cu alimente sau piese de mobilier, toate pot fi incarcate pe un elevator electric de tip liza si transportate pe scari.

Care sunt principalele motive pentru care merita sa se investeasca intr-o liza electrica?

Pretul unei lize nu este unul mic. Cu toate astea, investitia este una cat se poate de justificata, mai ales daca este facuta in cadrul unei firme de transport, de curierat sau de productie mobila. Toti cei care cara zilnic obiecte voluminoase pe scari se pot bucura de o multime de avantaje investind intr-o liza de marfa:

  • economisesc timp, dat fiind faptul ca o liza permite urcarea marfurilor cu pana la 48 de trepte pe minut;

  • economisesc bani, dat fiind faptul ca necesarul fortei umane este mult mai mic;

  • depun mai putin efort. Efortul depus pentru transportul unor saci de ciment pe scari, al unor cutii voluminoase sau al unor electrocasnice mari este unul considerabil. Cu ajutorul lizei, efortul este aproape inexistent.

Atunci cand liza nu este folosita pentru transportul marfurilor pe scari, aceasta se transforma intr-o simpla platforma manuala, care permite transportul facil pe suprafete plane.

Tehnosano propune mai multe variante de lize, pentru toate tipurile de utilizatori

Lizele celor de la Tehnosano sunt printre cele mai eficiente de pe piata. Indiferent ca este vorba despre Sano HD, Sano Sal sau Liftkar MTK, eficienta transportului pe scari este maxim. Toate aceste lize permit incarcarea marfurilor intr-un echilibru perfect, sunt sigure, dispun de baterii mari si sunt construite din module, in asa fel incat sa poata fi transportate cu usurinta, la randul lor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram