Live Studio vedeta galei de la AW Awards 2017

8 iunie 2017
Autor:
DualCreative

Expansiunea industriei videochatului in ultimii ani este evidenta pentru toata lumea, chiar si pentru cei care au avut foarte putin contact cu acest model de business. Suntem cu totii martori unei cresteri exponentiale a videochatului, modelele devenind din ce in ce mai populare, iar site-urile de videochat oferind servicii din ce in ce mai profesioniste pentru clientii lor.

Ca si raspuns la nevoia de perfectionare a relatiilor de business intre oameni si studiourile de videochat, apare si nevoia de recunoastere in aceasta industrie. Astfel, a aparut si gala AW Awards, numita si gala premiilor Oscar din industria livecam. Fara oamenii muncitori care alcatuiesc aceasta industrie, aceasta crestere uriasa nu era posibila. Siteurile de live cam sunt una dintre cele mai mari inovatii din istoria internetului, motiv pentru care trebuie sa prietuim pionierii si inovatorii acestei industrii

Unele studiouri de videochat au mai fost premiate pentru munca si pasiunea pentru acest business, prin intermediul unor gale de premii, insa talentele din industria videochatului nu au avunt o gala dedicata special acestui lucru. AW Awards, prima gala de acest gen, are loc anul acesta in Romania, la Mamaia, intre 6-9 iunie.

Cea mai remarcabila prezenta de anul acesta la AW Awards, este celebrul studio de videochat din Bucuresti Live Studio, care a castigat premiul pentru “Cel mai inovativ studio al anului”. Munca si pasiunea celor care au creat si dezvoltat acest studio a dat roade anul acesta. Motto-ul acestora este “Pasiune pentru performanta” iar acest lucru a facut ca Live Studio sa aiba un succes extraordinar in aceasta industrie.

Live Studio este una dintre cele maI importante companii de videochat din Bucuresti si este un exemplu de profesionalism si seriozitate in randul studiourilor de videochat. Respectul si corectitudinea aratate modelelor, programele de training specializat, flexibilitatea si transparenta de care da dovada, Live Studio isi merita pe deplin recunoasterea la AW Awards.

Drept dovada a implicarii in pregatirea si trainingul modelelor, Live Studio a primit si premiul pentru “cel mai bun model incepator”. Acest lucru este datorat nenumaratelor resurse pe care Live Studio le pune la dispozitie pentru a perfectiona modelele si de a le modela personalitatea pentru a deveni modele de top in industria videochatului. Live Studio este printre putinele studiouri de videochat care se implica riguros in dezvoltarea profesionala a modelelor si le ofera tot sprijinul necesar pentru a le insufla pasiunea pentru performanta.

Live Studio este exemplul perfect de profesionalism si ne arata ca prin munca, orice vis poate deveni realitate. Dorinta continua de perfectionare si seriozitatea acordata chiar si celor mai mici detalii au facut acest studio de videochat sa devina unul dintre cele mai importante din Romania, fiind recunoscut international la galele AW Awards.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram