Liposuctie virtuala prin CAVITATIE

23 septembrie 2016

O sedinta de cavitatie poate dura intre 20 si 40 de minute. Pentru rezultate ideale, este nevoie de aproximativ 5 -12 sedinte, la intervale de o saptamana. Inainte de tratament este obligatorie hidratarea (aprox. 2 litri de apa), pentru a stimula actiunea de purificare a ficatului. Pentru ca rezultatele să fie cele dorite, grasimea topita prin cavitatie trebuie eliminată prin drenaj.
Datorita faptului ca aceasta terapie de liposuctie virtuala distruge permanent celulele grase, in cazul in care corpul castiga in greutate ulterior procedurii, grasimea se va depune in zonele nesupuse tratamentului.
Abonamentul este valabil timp de o luna de la data achizitionarii. O sedinta are durata de 20 minute. Oferta este valabila numai pentru abonamentele achizitionate in lunile septembrie si octombrie 2016.
De luni pana sambata, intre orele 9-21, la High Class Beauty Studio puteti beneficia de calitate exceptionala si rezultate garantate! Pentru programari, va rugam sa ne contactati la 0733 822 020 sau prin e-mail: [email protected].
Adresa: Bucuresti, sector 3, strada Dristorului nr. 5, intersectia cu bd. Decebal.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram