Lidl prezinta „Proiectul Gradina” catalogul cu idei unelte si accesorii pentru o gradina de vis

1 martie 2017

Lidl prezinta „Proiectul Gradina”, catalogul cu idei, unelte si accesorii pentru o gradina de vis
In perioada februarie-aprilie vei gasi la Lidl un ghid practic cu idei, unelte si accesorii pentru o gradina bine ingrijita. Afla solutii simple pentru ca timpul petrecut ingrijind plantele sa fie o incantare.
„Proiectul Gradina” este noul catalogul de la Lidl, care prezinta game variate de unelte, accesorii si materii prime, la cel mai bun raport calitate-pret. Acesta cuprinde 5 sectiuni, active in perioada februarie-aprilie, care sa te ajute sa iti transformi gradina intr-o oaza de verdeata: „Bucuria de a planta” (din 27 februarie), „Pregatiri timpurii pentru gradina ta” (din 27 februarie), „Un strop de ingrijire” (din 13 martie), „Idei în floare” (din 27 martie) si „Planuri pentru o vara in gradina”(din 10 aprilie).
Incepand cu 27 februarie, produsele din categoria „Bucuria de a planta” si „Pregatiri timpurii pentru gradina ta” te asteapta in toate magazinele Lidl din tara. Pentru ca bulbii care infloresc vara sau toamna se planteaza primavara, la Lidl vei gasi bulbi de gladiole (29.99 lei/buc.), bulbi de dalie (26.99 lei/buc), dar si bulbi de plante perene (9.99 lei/buc). Poti planta si butasi de fructe de padure (9.99 lei/buc) sau magnolii (44.99 lei/buc), acestea fiind una dintre cele mai potrivite alegeri pentru gradinile mici, din zonele urbane.
Cu sera verticala (249 lei) vei putea controla climatul necesar rasadurilor pe care doresti sa le plantezi in gradina. Rezistenta la intemperii si raze UV si cu o constructie metalica stabila, aceasta are 8 polite mari, fiecare cu o portanta de 20 kg. Printre uneltele disponibile pentru a-ti pregati gradina, vei gasi la Lidl foarfeca telescopica pentru gradina (39.99 lei/buc), ustensile de gradina (11.99 lei/buc), precum lopatica, sapaliga dubla, curatator de rosturi, grebla pentru frunze, plantator automat si seturi de manusi (12.99 lei/set/2 buc).
Pregateste-te de curatenia din prag de primavara cu cele mai potrivite unelte. Din 27 februarie vei gasi la Lidl dispozitivul pentru curatarea suprafetelor (89.99 lei/buc), ideal pentru terase, alei, ziduri, peretii caselor sau portile garajelor. Poti alege si aparatul de curatat cu presiune (549 lei). Acesta are o pompa puternica, de inalta presiune, din aluminiu, rezistenta la coroziune si poate fi folosit si fara racordare la alimentarea cu apa datorită functiei integrate de aspirare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram