Liceenii merg din nou la teatru

7 octombrie 2014

O noua grupa de 150 de elevi din alte 5 licee din capitala, intre care si membri ai trupelor de teatru din scoli, vor viziona gratuit piese din stagiunea fiecaruia dintre cele 5 teatre partenere din Bucuresti: Teatrul Mic, Teatrul National Bucuresti, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Nottara si Teatrul Ion Creanga.
Liceele participante la aceasta editie “5 licee - 5 teatre” sunt: Colegiul National “I.L. Caragiale”, Liceul Tehnologic Electronica Industriala, Colegiul National “Ion Neculce”, Colegiul Economic “A.D. Xenopol” si Colegiul Tehnic Energetic.
Trupele de teatru ale liceelor vor putea lua parte la activitati interactive cu reprezentanti ai teatrelor partenere si vor fi coordonate de catre acestia in punerea in scena a unei piese de teatru scurte pe tema „Drepturi Omului”.
Proiectul se va derula in perioada octombrie – decembrie 2014 si se va finaliza cu reprezentatiile si premierea celor 5 piese de teatru realizate de liceeni.

La evenimentul de lansare a proiectului ne-am propus sa aflam impactul pe care programul il are in randul profesorilor si elevilor implicati in aceasta a patra editie. Educatia alternativa are o importanta esentiala pentru dezvoltarea tinerilor, care trebuie sa fie in continuare indreptati catre valori reale si corecte, inclusiv catre valori culturale.
De la prima editie pana la startul celei din 2014, alti 450 de elevi din 15 licee bucurestene diferite au luat parte deja la „5 licee – 5 teatre”.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram