Lemn de esenta tare pentru transporturi

18 februarie 2020
Autor:
IzzyReduceri

Folosim lemn de esenta tare in industria transporturilor pentru caile ferate. Caile ferate necesita traverse din lemn de esenta tare  –  wooden railway sleepers. Traversele de cale ferata sunt elemente esentiale in constructia cailor ferate. Atunci cand se face alegerea intre traverse din lemn si traverse din beton, se alege bugetul.

Bugetul creste considerabil atunci cand alegem sa lucram cu traversele din beton. Alegerea potrivita se dovedeste traversa produsa din lemn. Lemnul de calitate asigura traverselor rezistenta si stabilitate.

Pentru lunga durata traversele din lemn nu necesita modificari sau inlocuiri. Lemnul folosit in productia traverselor de cale ferata trebuie sa fie lemn de esenta tare.

Lemn de esenta tare – traverse de cale ferata

Folosim lemnul de esenta tare in productia traverselor de cale ferata. In Romania exista firme specializate in productia traverselor de cale ferata. Pamirco este un exemplu de firma romaneasca care produce traverse de cale ferata – wooden railway sleepers. Lemnul folosit de Pamirco este fagul si stejarul. Folosind lemnul de calitate asiguram stabilitatea si rezistenta in timp a traverselor de cale ferata.

Alte produse la care se foloseste lemn de esenta tare sunt traversele folosite la macazuri si incrucisari. De asemena, traversele pentru poduri de cale ferata sunt construite cu ajutorul lemnului de calitate.

 

Materialul de calitate face ca durata de viata a traverselor de cale ferata sa dureze mai mult timp. Investitia in materiale bune trebuie sa fie facuta strategic la inceput de proiect. Caile ferate sunt o sursa de profit pentru un oras, o tara, sau o regiune geografica. Alegeti constient sa investiti in materiale de calitate inalta pentru dezvoltarea unei structuri ca cale ferata.

Pamirco - traverse lemn pentru cale ferata

Compania Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005. Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului.

Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura.

Email: [email protected]

Adresa: Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831

Lemn de esenta tare

Lemn de esenta tare

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram