“Legalizeaza ți prietenul ” sterilizeaza ți animalul de companie

17 iunie 2013

Campania “Legalizează-ți prietenul!” presupune acordarea de reduceri semnificative la prețurile pentru operațiunile necesare înregistrării obligatorii la Primăria Timișoara a oricărui animal de companie din orașul nostru. Asociația Pieces of Heaven a obținut prețuri promoționale pentru sterilizarea, microciparea, vaccinarea si deparazitarea animalelor de companie, la unul dintre cele mai bune cabinete veterinare din Timișoara, astfel că stăpânii patrupedelor pot beneficia de prețuri mici și de siguranța actului medical veterinar.

Sunt încurajate în special operațiile de sterilizare a animalelor metise, care au fost adoptate de pe stradă și a căror familii nu își permit prețul întreg al intervenției medicale. Prin programul Asociației Pieces of Heaven, sterilizarea unui câine mascul metis costă 60 lei, iar proprietarii de cățele metise vor achita 85 lei. Sterilizarea unui motan metis este redusă la 55 lei, iar a unei pisici la 70 lei.

Câinii de rasă pot intra și ei în programul de reduceri speciale, însă reducerile de preț nu sunt atât de mari ca și în cazul animalelor metise. Sterilizarea unui câine de rasă poate ajunge până la 260 lei, în funcție de greutatea animalului, chiar și așa medicii veterinari aplicând o reducere considerabilă față de prețul inițial al intervenției chirurgicale.

“Asociația Pieces of Heaven vrea să ajute proprietarii de animale de companie să respecte legea și să evite situațiile în care pot fi amendați până la 1.000 lei pentru nesterilizarea animalului deținut. În Timișoara sterilizarea și înregistrarea animalelor de companie sunt obligatorii, iar noi sprijinim hotărârea Consiliului Local, o considerăm extrem de utilă și dorim să contribuim la schimbarea în bine a atitudinii cetățenilor față de animale” a spus Raluca Ceaușu, coordonatoarea programului Asociației Pieces of Heaven.

Programul “Legalizează-ți prietenul!” va continua până în data de 1 septembrie 2013 și este derulat în parteneriat cu Cabinetul veterinar Maxivet Timișoara. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul partenerului www.pethope.ro sau direct la numărul de telefon 0721.707.111 sau email [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram