fbpx

Led Zone si a largit gama de proiectoare led cu noi modele RGB si Slim

Led-ul este o sursa de iluminat moderna, mult mai eficienta ca becurile incandescente. Aceasta tehnologie led este bazata pe un sistem optic care ofera o economie superioara de energie electrica, fata de becurile incandescente in care aproape toata energia este folosita pentru a incinge filamentul.

Modele noi vin o multe beneficii si avantaje

Durata de viata a unui proiector cu led este una care poate ajunge chiar pana la 100.000 ore, fata de un bec normal a carui durata de viata nu depaseste 2000 ore. Durata de viata a acestora este reprezentata si de ciclurile de inchidere-deschidere, care permite un numar superior de cicluri fata de becurile clasice. Socurile, temperatura sau vibratiile nu vor mai fi o problema, aceste fiind mult mai compacte.

Aceste becuri led sunt folosite in foarte multe industii, de exemplu camerele frigorifice, frigiderele sau alte produse in care temperatura este scazuta, deoarece acestea pot functiona si la temperaturi mici. Aprinderea instantanee, care nu necesita un timp de incalzire, au facut ca aceste tipuri de becuri sa fie gasite in produse precum sezorii de lumina.

In ceea ce priveste sursele de lumina care folosesc becuri de tip led, acestea pot fi gasite intr-o gama foarte variata, destinata mai multor tipuri de iluminat, fie ca este vorba de exterior sau interior. In acest sens, acestea pot fi folosite in locuinta, ca un bec normal, in modele tip banda, proiectoare led pentru exterior, spoturi led si multe altele. Proiectoarele care folosesc led-urile sunt produsele care se bucura de un real succes, acestea se folosesc in mare parte pentru iluminatul exterior, oferind o sursa de lumina puternica si un consum redus de energie electrica.

Daca doresti sa ai parte de o eficienta energetica superioara, atunci ai nevoie de becuri led, acestea pot fi cumparate foarte usor prin intermediul site-ului Led-Zone, magazin online care dispune de o gama foarte variata de sisteme de iluminat. In acest sens, de la acest magazin online iti poti cumpara proiectoare led la preturi foarte bune, avand posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de produse.