LED Zone magazinul cu produse cu led ce acopera toate nevoile in materie de iluminat

21 septembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul LED-Zone s-a facut remarcat de-a lungul timpului prin gama diversificata de produse cu led pe care le comercializeaza. Acesta dispune de o multitudine de produse de iluminat precum:becuri led, proiectoare led, spoturi led, benzi cu led, plafoniere, indicatoare led dar si produse de iluminat stradal. Acestea pot fi folosite atat in gospodariile mici cat si in industrie, produsele avand o arie mare de utilizare in diverse domenii.

Unele din cele mai folosite produse cu led sunt becurile cu led acestea fiind folosite in special in gospodariile mici date fiind beneficiile oferite de acestea utilizatorilor. La LED-Zone becurile cu led se gasesc intr-o multitudine de modele precum: becuri led G4, GU10, E27, G9 SI E14. Acestea dispun de o durata de viata de pana la 50,000 de ore mult mai mult decat in cazul becurilor cu incadescenta.

In ceea ce priveste proiectoarele cu led acestea se folosesc in special pentru iluminarea ariilor mai mari ca suprafata cum ar fi terenurile de sport, gradinilor, parcarilor, zonele de supraveghere si nu numai. Pentru iluminarea unor astfel de suprafete, proiectoarele pot reprezenta solutia economica si fiabila. In acelasi timp proiectoarele led au o putere mare de iluminare, astfel incat suprafetele luminate vor beneficia de o iluminare mare si puternica. Cei care vor recurge la utilizarea proiectoarelor vor beneficia de o economie de pana la 90%.

Alte beneficii ale folosirii proiectoarelor cu led de la LED-Zone sunt reprezentate de faptul ca nu emit raze UV si au o durata lunga de utilizare de pana la 50,000 de ore precum in cazul becurilor cu led. Pentru a vizualiza toate proiectoarele cu led intrati pe site-ul LED-Zone la sectiunea proiectoare led si va veti putea alege modelul care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram