Lecturi pentru luna martie

blog de carte

Daca sunteti in cautarea unei carti bune pentru a o citi pana la acest final de luna, ati ajuns in locul potrivit. Intotdeauna, pe acest blog de carte, http://blog.printrecarti.ro/, veti gasi cele mai actuale recomandari in materie de carti. Toate recomandarile care urmeaza se potrivesc perfect cu niste gogosi, biscuiti, ciocolata calda, paste sau pizza. De asemenea, pot fi citite acasa, in autobuz sau in pauza de masa!

”Furia Rosie” este un roman scris de Pierce Brown, autor care prevede cum va arata scaliva in viitor. El povesteste cum in viitor, populatia lumii va fi impartita in clase si fiecare va avea o misiune clar definita. Mai mult, fiecare clasa va fi reprezentata de o culoare. Darrow, personajul principal al romanului este reprezentat de culoarea rosie si lucreaza ca miner pe Marte. Crede ca el impreuna cu colegii sai sunt primii care au ajuns acolo, insa descopera ca planeta este de mult timp locuita, iar el este doar un simplu sclav al culorii aurii. Pentru a-si face dreptate in lumea abuziva in care munceste, este nevoit sa se infiltreze in clasa aurie, sa le afle secretele si punctele slabe, pentru ca mai apoi sa se razbune.

”Un erou al timpului nostru” este primul roman psihologic din literatura rusa scris de M.I. Lermontov. Personajul principal este Grigori Peciorin, un cadru militar foarte inzestrat cu sensibilitate, farmec, cunostinte, calitati care l-au adus in situatia in care se afla, dar care l-ar putea ajuta sa avanseze si mai mult. Cu toate acestea, el isi risipeste abilitatile in aventuri primejdioase cu femei, isi face dusmani si are tot felul de dueluri cu contrabandisti. Avand o minte agera, reuseste mereu sa scape, insa intra in provocari si mai mari. La un moment dat, se plictiseste de acest tip de trai, se simte lipsit de orice putere, este macinat de ganduri diverse si chiar infricosat. Astfel nu numai ca ii distrige pe cei apropiati lui, dar se distruge si pe sine.

Cele mai actuale recomandari in materie de carti | blog de carte blog.printrecarti.ro

blog de carte

Pentru a fi la curent cu recomandarile in materie de carti sau pentru a citi articole pe teme literare, urmariti activitate de pe blogul Printre Carti. Numai asa veti prinde pofta de lectura si drag de carti!