Lapp participa la IEAS 2017

28 august 2017

Doar la targ puteti afla de la inginerii Lapp despre unicitatea produselor noi, care sunt cele mai noi solutii pentru industria automatizarii si cum le puteti combina pentru un proiect reusit. Cu ÖLFLEX® CONNECT, aducem atenția asupra gamei variate de soluții preasamblate pentru sisteme de cabluri, servo cabluri și lanțuri portcablu.

Sistemul de conectori modulari EPIC® MH

Cu sistemul EPIC® MH MODULAR, puteti sa va creati propria combinatie de conectori conform aplicatiei dumneavoastra. In locul modulelor care se monteaza cu suruburi in rama, consumand timp pretios, noul sistem permite inclichetarea modulelor in rama. Doar o miscare de apasare si modulul a ramas blocat in pozitia finala. Si procedura de inlocuire a unui modul este la fel de simpla .

Cabluri Ethernet industriale ETHERLINE® Cat. 7 FLEX

Cu o viteza de transfer de 10 GBit/s si un domeniu de frecventa de pana la 600 MHz, notiunea de “Mare Viteza” este complet redefinita. Chiar si variatia impedantei in limita restrictiva de ± 5% defineste acum noi standarde pe segmentul de Ethernet industrial. Datorita proiectarii simple ETHERLINE® cat. 7 FLEX promite compatibilitate maxima. Avand flexibilitatea ridicata si dimensiunile reduse este perfect pentru utilizare in spatii cu gabarit restrictionat, de exemplu dulapuri electrice, masini unelte industriale, centre de prelucrare, industria auto.

Cabluri de date ETHERLINE® TORSION cat. 7

Specificatiile tehnice ale cablului de date ETHERLINE® TORSION cat. 7 sunt foarte similare cu cele ale ETHERLINE®cat. 7 FLEX. Cablurile ETHERLINE® TORSION cat. 7 au o durata de serviciu garantata de 3 ani sub sarcini mecanice constante de 4,566 de cicluri zilnice , 24/7. ETHERLINE® TORSION cat. 7 este singura solutie tehnica din lume care permite combinarea unei flexibilitati extraordinare cu o rata de transfer atat de ridicata.

Cabluri servo neecranate ÖLFLEX® SERVO 719

Izolatia de conductor este in intregime realizata din polipropilena iar mantaua exterioarta din PVC, fiind rezistenta la foc, la uleiuri si la radiatii UV.

Cablurile ÖLFLEX® VFD 2XL (cu perechi de semnal)

Sunt o noutate pe piata europeana, existand momentan doar pe piata americana. Cu noul ÖLFLEX® VFD 2XL, Lapp ofera prima solutie care combina ambele avantaje : certificarea pentru cablare neprotejata UL TC ER si nivelul de tensiune de 600 V / 2,000 V datorita izolatiei din polietilena speciala reticulata XLPE. Mantaua exterioara nu este confectionata din PVC. Aceasta a fost inlocuita cu termoplast elastomer TPE care are proprietati mecanice mai bune.

UNITRONIC® BUS HEAT 6722 - cablu robust care este destinat utilizarii in sisteme de magistrala de date. Cu patru conductori dispusi in stea, acest cablu este capabil de aceleasi performante ca si un cablu din aceeasi clasa dar care este mai gros, ocupand aproximativ 60% din spatiu. Este rezistent pana la 105°C – aceasta este valoarea care acopera gama normala de temperaturi din compartimentul motor al vehiculelor comerciale. BUS HEAT 6722 a fost testat in conformitate cu standardele aflate in vigoarea. Performantele depasesc impunerile acestor standarde gratie certificarii ECE-R 118.

Cabluri preasamblate ÖLFLEX® CONNECT - economisiti timp si efort, si beneficiati de componente care sunt livrate gata de conectare.

Beneficiati de know-how-ul nostru de producte si inginerie. Indiferent daca folositi sisteme de portcabluri, solutii de cablu sau sisteme de cabluri servo, avem solutia perfecta si produse de marca de inalta calitate.
Mai mult, anul acesta am pregatit un concurs special pentru toti cei care ne viziteaza standul: gaseste cubul de gheata din interiorul standului Lapp, spune-ne cate produse sunt inserate si castiga garantat un cadou.
Va asteptam la standul nostru (A1), la IEAS 2017 unde puteti obtine informatiile de care aveti nevoie direct de la specialistii nostri!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram