Lapp Kabel Romania furnizor de cabluri industriale la cele mai inalte standarde

30 august 2017

Cu sediul central in Stuttgart, Germania, Lapp Group este unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de solutii integrate si produse din domeniul cablurilor si tehnologiei de conectare industriale. Lapp Group detine 17 spatii de productie, 41 firme de distributie si colaboreaza cu peste 100 de parteneri din intreaga lume. Lapp Group, prin unitatile sale de productie si prin laboratoarele sale ultraperformante poate proiecta si realiza o multitudine de tipologii de cabluri, chiar si atunci când solutiile existente in piata nu pot oferi raspuns la nevoile clientilor.

Lapp Kabel Romania - furnizor de cabluri industriale pentru orice tip de aplicatie.
Indiferent de natura problemei, avem solutia! Echipa dedicata proiectului dvs., va va ajuta sa gasiti cea mai optima solutie pentru aplicatia dvs.:
• Cabluri industriale Ethernet potrivite pentru aplicatii EtherCAT si EtherNet/IP, PROFINET tip A, B sau C cu instalare fixa sau flexibila; Cabluri de Ethernet Industrial Cat.5/ Cat.5e/Cat.6/Cat.6A/Cat.7.
• Cabluri de forta si comanda rezistente si flexibile: cabluri servo aplicatii; Cabluri aplicatii lant-portcablu; Cabluri aplicatii speciale (domenii : fotovoltaic, energie eoliana, vehicule comerciale, trenuri); Cabluri tehnologii de transport (cabluri de lifturi, cabluri plate, unitati cu butoane de comanda); Cabluri rezistente la temperaturi extreme (cabluri siliconice, cabluri cu izolatii reticulate, cu izolatie din fibra de sticla, etc); Cabluri de incarcare premufate.
• Cablurile de fibra optica: cu polimeri optici (POF), din fibre placate cu polimer (PCF), din fibra optica din sticla (GOF).
• Cabluri de date pentru un transfer rapid si nealterat al unor volume mari de date: cabluri de date de joasa frecventa, cabluri telefonice, cabluri coaxiale, cabluri sisteme de magistrala.
Toate cablurile Lapp se pot mandri cu o durata de viata foarte mare. In conditiile alegerii corecte a unui cablu, atunci cand parametrii de functionare se incadreaza in limitele declarate in foaia de catalog, durata de viata a cablurilor si accesoriilor este egala cu durata de viata a instalatiei. In mod uzual, 25 de ani sunt considerati valoarea optima a duratei de viata, deoarece , in cazul instalatiilor industriale se presupune ca tehnologiile se schimba si instalatiile trebuiesc refacute.

Servicii logistice rapide

Clientii nostri beneficiaza de serviciile noastre de logistica excelente, indiferent cat de complexe sau speciale sunt specificatiile proiectului. Ne straduim mereu sa gasim cea mai optima solutie pentru clientul nostru, nu numai in ceea ce priveste functionalitatea si calitatea, ci si din punctul de vedere al eficientizarii costurilor.
Asistenta tehnica specializata
Sprijinim clientii nostri cu asistenta tehnica, ajutandu-i sa aleaga solutia optima pentru proiectul lor, maximizand performanta tehnica si eficienta costurilor de constructie. Daca sunteti un entuziast al solutiilor online, va invitam sa accesati configuratorul de produse Lapp. De asemenea, cataloagele noastre, brosurile si fisele tehnice - disponibile in doua formate: online si format tiparit, va ajuta sa obtineti informatiile tehnice necesare.
In plus, ne incurajam clientii sa ne sune la 021 310 09 61, sa ne scrie pe adresa de e-mail sau utilizand formularul de contact disponibil sau folosind casuta de chat de pe site-ul nostru pentru asistenta tehnica instantanee!

Proiecte de succes

Succesul partenerilor nostri este si succesul nostru. De la crearea celui mai lung tunel din lume (11 km) la explorarea adancurilor, crearea celui mai mare centru de welness si spa din lume si pana la expeditii montane la peste -50 grade Celsius, produsele Lapp sunt parte din proiecte uluitoare in fiecare zi.
Printre proiectele cu care ne mandrim, se numara:
- Therme, Bucuresti. Construit pe 250.000 de metri patrati, cu o suprafata totala de peste 34.000 de metri patrati si o capacitate de 4.000 de vizitatori, infrastructura Therme Bucuresti este destul de complexa. De aceea, transferul de date, sistemele de control si conectare au reprezentat o parte importanta a proiectului realizat. Cablurile de control ÖLFLEX, cablurile coaxiale UNITRONIC au indeplinit cu succes cerintele proiectului Therme Bucuresti.
- Stadionul National, Bucuresti. Cabluri din brand-urile ÖLFLEX si UNITRONIC au fost folosite pentru constructia National Arena.
- KoreaTrain eXpress. Compania Lapp Group a furnizat peste 100 km de cabluri ÖLFLEX TRAIN catre producatorul feroviar Hyundai-Rotem, al 8-lea cel mai mare producator de echipamente feroviare, pentru trenurile KoreaTrain eXpress (KTX), de mare viteza.
- Tunelul Gotthardt Base. Masinile folosite pentru trasarea de galerii si tuneluri utilizeaza o gama varianta de produse Lapp pentru aplicatii extreme, cum ar fi cabluri de forta si comanda ÖLFLEX, UNITRONIC, sistemele de date pentru tehnologia Ethernet- ETHERLINE, presetupele SKINTOP si conectorii EPIC.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati pagina web a companiei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram