Lapp Group unul dintre cei mai importanti producatori de cabluri electrice industriale la nivel mondial

30 august 2017

De-a lungul ultimilor 50 de ani, Lapp Group a crescut la 3,150 de angajati care opereaza in intreaga lume pentru dezvoltarea, producerea si comercializarea a mai mult de 40.000 de produse. Lapp Group detine 17 spatii de productie, 41 firme de distributie si colaboreaza cu peste 100 de parteneri din intreaga lume.

Cabluri si accesorii fiabile pentru orice tip de aplicatie industriala

Fiecare cablu Lapp este verificat in centrele de testare, in conditii similare aplicatiilor practice. Cablurile electrice industriale sunt conectate la dispozitive de testare speciale, unde cablul este expus la o sarcina mecanica extrema, schimband permanent parametrii miscarii. In urma rezultatelor finale, numai produsele care dovedesc inalta fiabilitate si calitate sunt apoi incluse in programul de productie.

Lapp Group poate produce si dezvolta cabluri conform specificatiei clientului, tinand cont de factori precum: diametru, cicluri de indoire,rezistenta la tractiune, forte de compresie, medii agresive, ecranare, s.a.m.d.
Lapp Group, prin unitatile sale de productie si prin laboratoarele sale ultraperformante poate proiecta si realiza o multitudine de tipologii de cabluri, chiar si atunci cand solutiile existente in piata nu pot oferi raspuns la nevoile clientilor.

Lapp Group produce cabluri industriale reunite sub 4 marci, deja de renume mondial:
1. ÖLFLEX® – cabluri de forta si comanda / alimentare si control. Cablurile ÖLFLEX® sunt unele dintre cele mai folosite in toata lumea. Se utilizeaza in echipamente, masini unelte, sisteme si aplicatii masurari, control, sisteme de climatizare (incalzire si racire).
2. UNITRONIC® – sisteme rapide de transmitere date. Gama include cabluri de date pentru aproape toate aplicatiile electronice, de la cabluri de diametre mici in masinile de cafea la acele care joaca rolul de stâlp principal al proceselor dvs. de automatizare si control.
3. ETHERLINE® – sisteme de transmitere date pentru tehnologia Ethernet. Cablurile ETHERLINE ofera o retea de comunicatii de incredere in mediul de control de proces si industrial exigent unde interferentele electromagnetice sunt atotpatrunzatoare.
4. HITRONIC® – sisteme de transmisie optica. Cablurile de fibra optica HITRONIC® sunt proiectate pentru transferul unor volume mari de informatii. Comunicatiile prin fibre optice sunt rapide, eficiente si sigure.

Printre proiectele cu care ne mandrim, se numara:
- Therme, Bucuresti. Construit pe 250.000 de metri patrati, cu o suprafata totala de peste 34.000 de metri patrati si o capacitate de 4.000 de vizitatori, infrastructura Therme Bucuresti este destul de complexa. De aceea, transferul de date, sistemele de control si conectare au reprezentat o parte importanta a proiectului realizat. Cablurile de control ÖLFLEX, cablurile coaxiale UNITRONIC au indeplinit cu succes cerintele proiectului Therme Bucuresti.
- Stadionul National, Bucuresti. Cabluri din brand-urile ÖLFLEX si UNITRONIC au fost folosite pentru constructia National Arena.
- KoreaTrain eXpress. Compania Lapp Group a furnizat peste 100 km de cabluri ÖLFLEX TRAIN catre producatorul feroviar Hyundai-Rotem, al 8-lea cel mai mare producator de echipamente feroviare, pentru trenurile KoreaTrain eXpress (KTX), de mare viteza.
- Tunelul Gotthardt Base. Masinile folosite pentru trasarea de galerii si tuneluri utilizeaza o gama varianta de produse Lapp pentru aplicatii extreme, cum ar fi cabluri de forta si comanda ÖLFLEX, UNITRONIC, sistemele de date pentru tehnologia Ethernet- ETHERLINE, presetupele SKINTOP si conectorii EPIC.
Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Lapp, acceseaza pagina web.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram