Am lansat noul site Neoclinique

30 martie 2022
Autor:
Touch Media

Stomatologia trebuie sa fie la indemana oricui, astfel incat sa putem beneficia de servicii de cea mai buna calitate, de recomandari si asistenta pentru rezolvarea oricarei probleme. Am relansat noul site Neoclinique si am optimizat platforma, am adaugat continut explicit si foarte multa informati pentru fiecare serviciu in parte, pentru a intelege cat mai bine tot ce se intampla la Neoclinique, cum analizam fiecare caz in parte si cum ne preocupam, ca zambetul tau sa fie perfect, exact asa cum ti-ai dorit. La Neoclinique gasesti o echipa de medici specialisti, key patient guide, asistenti medicali cu experinenta si tehnologie de ultima generatie.

Motivul pentru care am relansat site-ul Neoclinique si am regandit design-ul cu si mai multa informatie, explicita, cu video-uri si cazuri prezentate atat inainte cat si dupa proceduri este acela ca ne dorim ca pacientii nostri sa fie suficient de informati de la inceput,  in privinta serviciilor, preturilor si medicilor cu care urmeaza sa interactioneze. Pacientul zilelor noastre este informat, cauta referinte pe internet, iar noi ne-am moilizat sa ii oferim tot suportul de care el are nevoie pentru a putea lua cele mai bune decizii in ceea ce priveste sanatatea lui si planul de tratament ce urmeaza. Te asteptam atat in clinica de stomatologie din Militari cat si in clinica de stomatologie din Unirii pentru a discuta despre planul de tratament potrivit pentru tine.

Informarea pacientilor corect si concret despre fiecare serviciu in parte, cu articole scrise si avizate de catre medici specialisti in domeniul lor de activitate este un plus atat pentru pacienti cat si pentru clinica de stomatologie din Bucuresti, Neoclinique. Daca esti in cautarea unei medic stomatolog bun, te invitam pe site-ul nostru unde gasesti informatie atat despre medic cat si despre serviciile noastre.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram