fbpx

Lansarea platformei de consiliere online din cadrul proiectului „Stagii de practica pentru cariera ta in drept”

Institutul Notarial Roman, in parteneriat cu Universitatea din Craiova, compania de consultanta Loop Operations si Economic Confort da startul sesiunilor de consilere online odata cu plansarea platformei www.craiova-practica-inr. ro din cadrul proiectului „Stagii de practica pentru cariera ta in drept”.

Platforma dezvoltata in cadrul site-ului oficial al proiectului vine ca o completare a activatii de consilier si orientare profesionala derulata de consilierii Loop Operations la care au participat studentii selectati in cadrul sesiunilor de grup. In acelasi timp, platforma poate fi accesata de catre orice persoana interesata de domeniul dezvoltarii profesionale si personale.

Propunand o metoda interactiva si cat se poate de utila, scopul principal pentru care a fost lansata aceasta platformei este acela de a crea, in mediul virtual, o comunitate menita sa faciliteze interactiunea dintre studenti si consilieri, crescand astfel eficienta si eficacitatea muncii de ambele parti. Venind cu o gama variata de subiecte de interes de altfel pentru tinerii ce urmeaza studii in domeniile mai sus mentionate, prin intermediul platformei acestia vor putea sa acceseze informatii actuale din domeniul juridic si al administratiei publice si vor avea la dispozitie o gama variata de instrumente ce vin in ajutorul dezvoltarii lor personale si profesionale: teste psihovocationale, chestionare de personalitate, teste de cunoastere, chestionare de evaluare a intereselor.
Cei interesati pot gasi mai multe detalii legate de platforma in ghidul pus la dispozitie pe site-ul oficial de promvoare a proiectului – www.craiova-practica-inr. ro.
Activitatea de consiliere online este parte integrata a proiectului „Stagii de practica pentru cariera ta in drept”, prin care partenerii si-au propus sa combata problema integrarii tinerilor absolventi de studii superioare pe piata muncii si sa contribuie la corelarea educatiei acestora cu cerintele pe care le au angajatorii de la ei.
* Proiectul „Stagii de practica pentru cariera ta in drept” este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 .