Lansarea oficiala Bruno Vassari in Republica Moldova

27 iunie 2017

Echipa Beauty One a fost alaturi de Daria Room, distribuitorul Bruno Vassari in Moldova, si a sustinut o prezentare despre istoricul brandului si cercetarile stiintifice care stau la baza alcatuirii cosmeticelor profesionale . Manuela Ravescu, Medic Estetician si Fondatoarea Scolii de Cosmetica Beauty One, le-a oferit invitatilor informatii pretioase despre Efectele Acidului Hialuronic asupra pielii, iar Roxana Feder, Formator Beauty One, a sustinut un seminar demonstrativ, prezentand un tratament revolutionar cu efecte anti-age imediate si o terapie pentru remodelare corporala si tonifiere – Sculpt Plaster.

Brandul spaniol Bruno Vassari este distribuit in Romania de Beauty One de 10 ani si se mentine in topul preferintelor specialistilor esteticieni, fiind premiat anul acesta in cadrul celui de-al IX-lea Congres de Medicina Anti-Aging ca fiind “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale”.

Bruno Vassari s-a remarcat de-a lungul timpului prin calitatea, inovatia permanenta a tratamentelor si a produselor ce inglobeaza ultimele cercetari stiintifice din domeniu, oferind rezultate vizibile inca de la prima sedinta. Fie ca discutam despre remodelare corporala, terapii faciale anti-aging, acnee severa, probleme pigmentare sau doar hidratarea unui ten tern si uscat, Bruno Vassari asigura solutii complete pentru fiecare tip de ten si tratamente cu ingrediente active pentru orice problema in materie de estetica faciala si corporala.

Lansarea oficiala a brandului Bruno Vassari a reunit reprezentanti de seama din domeniul beauty din Moldova care au fost extrem de incantati de inovatiile tehnologice care stau la baza produselor profesionale. Evenimentul a atras atentia si televiziunilor si presei din Moldova. D-na Dr. Manuela Ravescu impreuna cu specialistii Daria Room au fost prezenti in mai multe emisiuni locale de pe Pro TV Chisinau unde au vorbit despre beneficiile produselor profesionale Bruno Vassari cu care vor sa revolutioneze piata de beauty din Moldva.

Evenimentul s-a incheiat cu o petrecere, intr-un mediu relaxat, sub acorduri muzicale prestate cu gratie de Katy Rain.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram