Lansarea carții 3D

Marți, 24 noiembrie 2015, începând cu ora 19:00, la Ceainăria Cărturești Verona, va avea loc lansarea cărții 3D “Deciziile determină destinul” scrisă de Georgiana Drăgan, ilustrator Grace Gotte.
Cartea 3D “Deciziile determină destinul” a apărut în urma inițiativei Asociației FREE, care luptă împotriva traficului de persoane și a exploatării sexuale în rândul minorilor și adulților. Este o carte de benzi desenate, care descrie experiența a trei fete ce provin din medii sociale diferite, care devin victime ale traficului de persoane și ajung să fie exploatate în afara țării noastre.
Cartea 3D “Deciziile determină destinul” este parte din Proiectul de prevenție 3D, proiect ce cuprinde pe lângă această carte și un Curriculum de prevenție compus din 6 lecții ce tratează pe larg subiecte care se regăsesec în carte: Visurile, Obiectificarea femeii și pornografia, Relațiile sănătoase, Pericole ale internetului și social-media, Abuzul și traficul de persoane. De asemenea Curriculum 3D cuprinde o lecție pentru o întâlnire cu părinții. Curriculum 3D va fi folosit pentru prevenirea traficului de persoane și a exploatării sexuale în școli, licee, la grupuri defavorizate și în orice loc unde există adresabilitate.
Varianta online a cărții, cât și Curriculum 3D se pot descărca accesând site-ul Cartea3D.
Invitații speciali prezenți vor fi: George Eremia- Comisar-şef de poliție ANITP, Alexandru Ciubotariu – grafician/curator, Ryan Crozier- director Asociația Eliberare Bucureşti.