fbpx

Lansare website Bramitech ro

BRAMITECH anunta lansarea noului lor site, http://www.bramitech.ro, un loc destinat pasionatilor de masini, dar si tuturor celor ce lucreaza in acest domeniu si au nevoie de articole specifice. Cu un design usor industrial si masculin, acest magazin online auto pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse, fara a include piese auto propriu-zise.

Meniul este structurat foarte simplu si intuitiv, cuprinzand urmatoarele sectiuni:

  • Protectie Auto, unde sunt disponibile produse pentru protejarea autovehiculelor aflate in service-uri auto: huse protectie scaune auto (autoturisme si camioane), seturi 5 in 1, set protectie auto 3 in 1, huse protectie volan, covorase protectie podea, saci anvelope.
  • Electrica Auto, cu urmatoarele categorii: Cablu electric pentru camioane, Tub termocontractabil, Papuci electrici auto, Scule de dezizolare si Diverse
  • Tinichigerie, unde pot fi gasite produse pentru service-uri auto – mecanica si tinichigerie-vopsitorie si categoria Vopsea ready-mix
  • Loctite – sectiune dedicata produse pentru mentenanta si reparatii din aceasta gama. Cei interesati pot alege dintr-un numar impresionant de articole, incadrate riguros de cei de la Bramitech astfel: Adezivi rapizi, Asigurarea – blocarea filetelor, Etansarea filetelor, Montarea parbrizelor, Lipiri structurale, Etansarea suprafetelor, Fixarea asamblarilor cilindrice coaxiale, Adezivi cu intarire la lumina UV, Compusi cu continut metalic, Acoperiri de protectie si compusi antiuzura, Curatatitori de suprafete, Lubrifiere si protectie, Tratamentul suprafetelor, Reparatii componente din plastic.
  • 3M Auto – unde sunt gazduite produse marca 3M pentru vopsitorie si tinichigerie auto, impartite in urmatoarele categorii: Car Care, Abrazivi, Mascare, Polisare, Tinichigerie 3M, Protectie, Scule
  • Weicon – sectiune ce cuprinde produse chimice de inalta performanta: Adezivi monocomponenti, Adezivi bi-componenti, Adezivi elastici, Spray-uri tehnice, Lichide tehnice, Paste de montaj, Lubrifianti.

Pentru o oferta cat mai diversificata, site-ul colaboreaza cu mai multi producatori renumiti din domeniu, intre care putem aminti  Weicon, Sofamel, Citgo, Bramitech, Moba, precum si 3M si Loctite Teroson.

Pentru clientii sai, magazinul online Bramitech a pregatit inca de la lansare numeroase promotii si oferte, pachete atractive pentru ingriirea si repararea masinii, acasa ori la un service auto.

Comanda se poate realiza atat prin completarea formularului online, fie telefon sau la adresa de mail disponibila pe site. Tot aici clientii pot cere detalii despre produse si despre modul de utilizare a acestora.

Livrarea se face prin curier rapid, iar plata se face ramburs, la primirea coletului, astfel ca este foarte simplu pentru orice cumparator, de oriunde din tara. Mai mult, pentru comenzi de peste 240 de lei transportul este gratuit.