Lansare oficiala NewsON5 vino si tu in comunitatea ON5

8 octombrie 2011

Avand sloganul “NewsON5 – informatie de la sursa!”, noua platforma online isi propune sa ofere publicului interesat informatii noi si utile din domeniile Sanatate, Cultura/Media si Social, dar si evenimente de interes local si national.

“Am hotarat sa lansam platforma online NewsON5 intr-un moment dificil, chiar si pentru mediul online. In contextul situatiei actuale din Romania, ii asiguram pe viitorii nostri colaboratori ca parteneriatele cu NewsON5 sau cu segmentul PR ON5 sunt extrem de accesibile, cu rezultate foarte bune, pe termen lung.” a specificat Roxana Popescu, coordonator al platformei online NewsON5.

NewsON5 inseamna informatie direct de la sursa, corecta, actualizata si precisa. Structura platformei www.NewsON-5.com este accesibila si are un format interactiv, oferind un acces rapid, comod si gratuit la informatii din domenii importante, precum Cultura/Media, Sanatate si Social, campanii de interes public si evenimente remarcabile.

PR ON5 este segmentul de PR si Comunicare al NewsON5. Campanii de interes public, campanii si programe de relatii publice, campanii de comunicare sau de responsabilitate sociala sunt cateva dintre serviciile de baza pe care echipa PR ON5 le dezvolta cu mult profesionalism.

NewsON5 se adreseaza persoanelor cu varsta 16-50 de ani, dinamice, active profesional, care manifesta un interes constant de cunoastere si informare direct de la sursa. Totodata, NewsON5 vine in sprijinul jurnalistilor, specialistilor in comunicare si al organizatorilor de evenimente prin parteneriate media si colaborari avantajoase pentru toate partile implicate.

Echipa NewsON5 este formata din tineri jurnalisti cu experienta in domeniile Cultura/Media, Sanatate si Social, si spera sa formeze, alaturi de publicul cititor, comunitatea ON5 din Romania.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram