La Splendid GO ai 10% reducere la comanda, indiferent de valoarea acesteia

30 aprilie 2020
Autor:
Touch Media

Stim cat de greu este sa lucrezi de acasa, sa ai grija de cei mici, sa te ocupi de treburile casnice si sa gatesti in acelasi timp, de aceea ramanem pe baricade in tot acest timp si iti stam la dispozitie cu un meniu online restaurant Constanta, foarte complex si cu o livrare rapida, in conditii de siguranta maxima. Ti-am pregatit si o reducere de 10%, daca folosesti voucher-ul disponibil pe pagina noastra de Facebook, indiferent de valoare comenzii. Adauga in cosul de cumparaturi tot ce iti doresti si apoi foloseste voucher-ul, pentru a te bucura de reducere.

Serviciul delivery de la Splendid GO te surprinde de fiecare data! Suntem alaturi de tine si in cele mai grele momente, te sustinem si iti usuram munca cu preparatele noastre delicioase, disponibile online si cu serviciul food delivery Constanta, care iti livreaza tot ce iti doresti, respectand toate masurile impuse. Un avantaj la Splendid GO in aceasta perioada si nu numai este plata cu cardul direct de pe site, fara contact fizic, curierii nostri vor lasa la usa comanda si o vor supraveghea pana in momentul ridicarii.

Alege sa te rasfeti in aceasta perioada cu preparatele Splendid GO! Daca ti-e pofta de un gratar si iti lipseste cu desavarsire in aceasta perioada, te invitam sa vizitezi site-ul nostru si sa iti alegi tot ce poftesti din sectiunea porc, vita sau pasare. Serviciul delivery preparate la gratar Constanta iti sta la dispozitie in fiecare zi intre orele 09:00 – 23:00.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram