LA RUSH Beauty Salon va astepta cu OFERTE SPECIALE PACHETE PROMOTIONALE si multe premii SURPRIZA

11 martie 2011

LA RUSH Beauty Salon - Inalta calitate profesionala

Un ten fin, sanatos, frumos, plin de vitalitate si stralucire, fara imperfectiuni sau riduri se poate obtine doar printr-o ingrijire constanta.

Toate doamnele si domnisoarele isi doresc sa aiba un ten de invidiat indiferent de profesie, clasa sociala, politica, economica, studii, anotimp si varsta.
Cu totii stim ca exista o serie de factori nocivi (stresul, activitatile de zi, oboseala, termenele limita pentru predarea lucrarilor/proiectelor pe care le avem de realizat, etc.), ce ne poate afecta frumusetea care ne-a fost oferita de natura.

Pentru a ne mentine frumusetea si sanatatea pielii este esential sa ne ajutam organismul sa se apere si sa se adapteze la mediul inconjurator.

Specialistii salonului LA RUSH Beauty Salon va ofera ocazia sa experimentati o varietate de tratamente cosmetice profesionale faciale CASMARA, concepute special pentru a asigura toate necesitatile si de a rezolva toate problemele pielii dumneavoastra.

In perioada 1 – 31 Martie 2011, echipa LA RUSH Beauty Salon, va astepta cu OFERTE SPECIALE, PACHETE PROMOTIONALE si multe premii SURPRIZA!

PROMOTII LUNARE ATRACTIVE!

LA RUSH Beauty Salon – pentru sanatatea si stralucirea dumneavoastra!

Rasfatati-va cu serviciile “LA RUSH Beauty Salon”!

Va dorim o Primavara Frumoasa, plina de realizari si va asteptam cu placere!

Echipa La Rush Beauty Salon

Programul
Luni – Vineri: 10.00 – 20.00
Sambata: 10.00 – 18.00
Duminica: Doar cu programare

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram