fbpx

La Mival printezi copiezi scanezi cu numai 20 Euro luna

Pentru a reduce costurile de utilizare ale multifunctionalelor si ale altor echipamente de birou, Mival Group a initiat de-a lungul ultimilor ani o serie de campanii. Adresate clientilor din Romania, aceste servicii complete nu aduc doar solutii, ci si analizeaza starea actuala, evalueaza constant operatiunile de printare si asigura operatiuni de full service, includ piese si monitorizare. Unul dintre aceste servicii, ce se aseamana cu “Print NON STOP” este “Print-Copy-Scan Non Stop” – dupa cum ii spune chiar si denumirea, acest proiect Mival se adreseaza celor care folosesc multifunctionale vechi sau lente/ utilizeaza multifunctionale noi insa costurile consumabilelor sunt foarte mari si listeaza mai mult de 1000 de pagini in fiecare luna (sau peste 12.000 pagini anual).

Acest serviciu complet inlocuieste conceptul clasic: achizitie echipament, plata consumabile si service, garantand “multifunctionale ce nu se opresc niciodata”. Mai exact, Print-Copy-Scan Non Stop asigura:
– inlocuirea cartuselor la timp
– mentenanta si piesele de schimb sunt incluse
– avarierea echipamentelor se stabileste de la distanta, in cateva minute (gratie solutiilor noi de monitorizare)
– supravegherea oferita de alte persoane nu mai este necesara (in situatia aparatiei defectiunilor sau a daca se termina toner-ul).
– in final se obtine cel mai mic pret de pe piata, per pagina listata.

Campania ofera urmatoarele beneficii:
~ reducerea garantata a costurilor de printare cu cel putin 30%!
~ echipament gratuit adaptat nevoilor de printare
~ 10% reducere la orice produse cumparate de la Mival Group, pe intreaga durata a contractului (piese de schimb pc, accesorii, consumabile, componente foto – video, baterii si acumulatori laptop, componente server, etc)
~ monitorizarea tonerului astfel incat sa puteti tipari fara oprire

Alege acum sa printezi-copiezi-scanezi, fara oprire, cu doar 20 de euro pe luna! Afla mai multe despre acest proiect pe site-ul Mival si descopera oferta bogata de consumabile de imprimanta !