fbpx

La Led-Concept gasesti cele mai potrivite proiectoare led

Gama de proiectoare led de la LED-Concept se deosebeste pe piata datorita tehnologiei ultra moderne de care se bucura. Acestea se impart in 2 mari categorii, astfel ca exista modelele care se integreaza foarte bine in interior si au o protectie impotriva apei, iar pe de o alta parte exista gama pentru exterior care ofera un grad inalt de protectie IP65. La fel ca si in modul in care sunt structurate acestea, exista o clasificare si din punct de vedere al montarii. Ramai alaturi de noi pentru cele mai noi tips&tricks din acest domeniu!

Cauti proiectoare led pentru gradina ta exterioara?

Gama de proiectoare led pentru exterior sunt confectionate in asa fel incat sa reziste extrem de bine impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile, precum sunt vanturile, ploile, ninsorile sau furtunile. Carcasa metalica ce le acopera este gandita si conceputa pentru a proteja sursa de lumina si asigura racirea componentelor electronice in cazul zilelor cu temperaturi ridicate.
proiectoare led
La fel ca in cadrul tuturor corpurilor de iluminat pe baza tehologiei led, si aceste proiectoare led sunt construite cu grade diferite de temperatura a culorii. Din cauza dispersia acestora are un unghi extrem de larg, astfel ca poate ajunge chiar si pana la 180 de grade. Totusi, exista cele trei culori principale care sunt, de asemenea, principalele: alb neutru, alb cald si alb rece. Din punct de vedere al economiei energiei electrice, gama de proiectoare led este constant imbunatatita, iar designul garanteaza o instalare usoara si rapida oriunde de la locuri de joaca, curti private sau scolare, productii, hale, gradini, fatade, panouri, etc.

De unde poti comanda simplu si rapid?

Farmecul pe care il ofera gama de proiectoare led este reprezentat de faptul ca iti ofera posibilitatea de a crea o diversitate de forme constructive in functie de tipul de iluminare, precum sunt modelel de tip liniar, submersibile sau cele cu focalizare. Lumina pe care o ofera este una concentrata, spectrul de lumina fiind uniform, ceea ce ii va oferi un accent si farmec suplimentar.

Fara indoiala, aceasta gama de corpuri de iluminat pentru exterior ofera un iluminat conceput sa ofere o atmosfera cozy si placuta, indiferent de locul in care le-ai amplasa.