fbpx

La Faria, locul unde găsești produse deosebite pentru decorarea casei tale!

faria.ro

Când îți dorești produse deosebite pentru decorarea casei tale, atât la interior, dar și la exterior trebuie să cauți doar acel magazin unde ești sigur că vei găsi tot ceea ce îți trebuie.

Din multitudinea de magazine existente pe piață de remarcă Faria, cu pagina oficială Faria.ro. Acesta este un magazin de nișă, care vinde produse atât pentru decorarea casei, cât și pentru afacerile de anvergură mai mică.

Printre produsele comercializate de Faria, atât în magazinul fizic, cât și pe site, se numără covoare, mochete, traverse, lenjerii de pat, perdele, draperii și multe alte produse confecționate cu atenție și profesionalism în atelierele proprii.

Covoare deosebite pentru orice încăpere

Covoarele sunt acele produse indispensabile pe care le poți găsi în orice încăpere a casei și care dau acel sentiment de bine și familiaritate, atunci când pășești pe ele.

Fie că vorbim de covoare de dimensiuni mai mari, de covoare ovale sau de covoare cu formă de floare, va fi o încântare să poți alege modelul, dar și culoarea potrivită pentru a se asorta cu mobila dintr-o anumită încăpere.

Pentru copii se pot alege covoare haioase, colorate, cu modele de tip labirint sau cu scene din povești.

Servicii de personalizare gratuită

Clienții au posibilitatea de a personaliza covoarele cumparate prin tăierea lor la comandă în orice forma dorită. Acest serviciu este gratuit.

Se aplică doar costul pentru festonarea marginilor adică 7 lei metru liniar. Marginile covoarelor sunt surfilate din fabrică, formele tăiate la comanda vor fi surfilate de către serviciul respectiv,  folosind desigur o nuanță a aței cât mai apropiată de culoarea festonului original.

Materialul covoarelor este compatibil cu încălzirea prin pardoseală, deci puteți în anotimpul rece să folosiți și acest avantaj.

Modelele de mochete au mai multe întrebuințări

Mochetele pot fi folosite pe întreaga suprafață a camerei, inclusiv sub mobilă. Ele se pot folosi atât în locuința proprie, cât și în birouri sau spații comerciale.

Iar dacă vă doriți ca și exteriorul casei să fie îngrijit, dar nu aveți timpul necesar să vă ocupați de aranjarea gazonului, puteți opta pentru mochetele de tip iarbă artificială sau tip gazon.

Mocheta de tip gazon este o imitație bună a ierbii, având o culoare de un verde natural. Mocheta de iarbă artificială nu reține apa pentru că este prevăzută pe toata suprafața sa cu micro orificii pentru scurgerea apei.

Se poate utiliza nu doar în jurul casei, dar și în spațiile de joacă pentru copii sau în balcoane, pentru un aspect plăcut.

La fel ca și covoarele și aceste mochete se pot tăia la dimensiunea dorită de client.

Lenjerii de pat și accesorii pentru relaxare

Orice casă are un loc special de odihnă și relaxare, iar acesta poate fi dormitorul sau camera de zi. Acestea vor arăta fabulos dacă vor fi împodobite cu lenjeria de pat și pernele de decor achiziționate de la Faria.

Culori și combinații rafinate din țesătură de bumbac vor da o notă distinctivă dormitorului. Iar păturile în culori pastelate pot fi folosite în zilele mai reci, sporind confortul casei tale.

Mai multe produse găsiți pe site-ul oficial.

Contact: [email protected]