fbpx

La Cubic Residence gasiti cele mai noi case de vanzare

Casele din Prelungirea Ghencea sunt la mare cautare, datorita faptului ca oamenii au auzit despre noile concepte pentru spatiile de locuit formulate de catre Cubic Residence. Aceasta firma se diferentiaza de competitie, prin faptul ca analizeaza fiecare detaliu la care se poate gandi un client, inainte de achizitionarea unei locuinte, identificand si implementand nevoile si cerintele cumparatorilor.
Aceasta firma de pe piata imobiliara pune accent pe notiunea de comunitate, in cadrul careia sunt construite cladiri rezidentiale, unde se pot dezvolta conexiunile interumane. De asemenea, firma este preocupata si de mediul inconjurator, astfel ca proiectele sunt construite intr-un mod in care sa se poata imbina armonios cu natura.

De ce sa alegeti casele noi puse la vanzare de Cubic Residence?

Firma Cubic Residence este recunoscuta pentru calitatea cladirilor construite si pentru faptul ca sunt moderne, sigure si spatioase. De asemenea, noile case de vanzare din Prelungirea Ghencea, din cadrul Complexului Rezidential Cubic 6, sunt la mare cautare, datorita faptului ca le ofera clientilor toate facilitatile, pentru a putea trai intr-un confort ridicat.
• Apartamentele sunt foarte aproape de Bucuresti, fiind situate la aproximativ 15 minute distanta de AFI Palace Cotroceni si la 10 minute distanta de Plaza Romania si de Parcul Moghioros.
• In ceea ce priveste mijloacele de transport in comun, exista multe linii de autobuz in apropiere si dupa terminarea constructiei liniei de metrou spre Drumul Taberei mobilitatea locuitorilor complexului va fi si mai facila.
• Complexul se afla in apropierea Centurii Bucurestiului, ceea ce face ca accesul sa fie mai usor catre zona comerciala Militari.
• Ceea ce poate confirma faptul ca Cubic Residence are numai constructii de calitate, este cererea mare, astfel ca, in prezent, mai sunt disponibile, in Complexul Rezidential Cubic 6, numai case si apartamente cu patru camere.
• Cei care aleg sa locuiasca in acest complex rezidential vor beneficia de intimitate si de securitate, care sunt asigurate de un gard perimetral din zidarie.
• In plus, accesul spre locuinta a fost facilitat, prin existenta a doua puncte de acces, din strada Toamnei si din strada Maracineni.
• Un alt beneficiu este faptul ca fiecare apartament are la dispozitie doua locuri de parcare proprii, ideale pentru sotii care conduc masini diferite.
• Complexul Rezidential Cubic 6 pune la dispozitia clientilor sai piscine, locuri de joaca special amenajate pentru copii si spatii verzi, in care va puteti relaxa.
• Apartamentele de la parter beneficiaza si de o curte cu terasa, potrivita pentru cei care isi doresc sa fie mai aproape de natura.
• In cadrul acestui Complex Rezidential, casele sunt la preturi accesibile si sunt perfecte pentru a incepe o noua etapa a vietii.