La ce anume se refera anuntul „cumpar carti de orice fel”?

15 martie 2022
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Mediul online este locul in care oamenii pot vinde si cumpara tot felul de lucruri sau obiecte, indiferent de valoarea sau utilitatea acestora. Totusi, un anunt care este tot mai des intalnit pe internet este „cumpar carti de orice fel”.

Multi oameni nu stiu la ce anume se refera, cu exactitate acest anunt sau de cine este promovat. Cei care sunt insa la curent cu aceasta practica sunt pasionatii de lectura, care apeleaza adesea la serviciile oferite de anticariate, iar cumpararea de carti este una dintre activitatile acestora.

De ce promoveaza anticariatele anunturi de genul „cumpar carti de orice fel”?

Ramura de achizitii carti, pe care majoritatea anticariatelor o desfasoara, este mai putin cunoscuta de publicul larg. In plus, libertatea pe care o ofera internetul si accesul la un public foarte numeros a determinat tot mai multe anticariate sa isi dezvolte aceasta activitate in mediul online, pentru a o promova mai usor.

Cumpar carti de orice fel | Cumpar carti la kilogram | CumparCarti.ro

cumpar carti de orice fel

Un alt motiv pentru care anticariatul CumparCarti.ro apeleaza la aceasta solutie este din dorinta de a cumpara cat mai multe carti. In acest fel isi poate dezvolta propria colectie, atat in ceea ce priveste numarul, cat si in ceea ce priveste diversitatea.

Ce anume cauta prin intermediul acestui tip de anunturi?

Oamenii care iau in considerare ideea de a-si vinde cartile unui anticariat trebuie sa stie ca nu sunt conditionati in niciun fel de tipul de carti vandute sau de domeniul din care fac parte.

Un anticariat accepta atat carti vechi, dar si carti noi, din domenii dintre cele mai variate, de la cele de beletristica, istorie, manuale scolare, pana la dictionare sau cursuri in limbi straine, carti tehnice, de stiinte, albume de arta. Din acest motiv, unele anunturi suna astfel „cumpar carti la kilogram”.

Singurul aspect de care trebuie sa se ingrijeasca oamenii care vor sa isi vanda cartile este acela ca volumele vandute sa se afle intr-o stare buna, fara pagini sau coperti lipsa.

In concluzie, in momentul in care intalnesc un astfel de anunt, oamenii care din diferite motive doresc sa scape de anumite carti, pot alege sa le vanda unui anticariat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram