fbpx

La Casa Romaneasca sprijinim toate categoriile de varsta

Nu ati auzit nici acum de super meniurile disponibile pe site-ul Casa Romaneasca? Pentru ca ne gandim la fiecare client in parte si pentru ca intelegem toate categoriile de varsta, dar si sociale, iata ce surpriza am pregatit pentru cei mai mici si cei mai mari degustatori ai nostri. Casa Romaneasca a creat meniuri pentru copii, meniuri pentru pensionari, meniuri pescaresti si meniul pofticiosului, pe langa cele clasice pentru pranz si cina, la super preturi. Iti oferim posibilitatea ca la fiecare meniu sa iti combini felurile de mancare preferate, astfel incat masa ta sa fie exact ce ti-ai dorit. Comanda prin serviciul delivery, meniuri pentru cina traditional romanesti sau orice alt meniu disponibil pe site-ul nostru.

Te asteptam cu cele mai bune preparate traditionale Romanesti in restaurantul nostru, dar si pe site, unde totul se desfasoara extrem de simplu si rapid, alegi produsele, plasezi comanda si astepti preparatele noastre acasa sau la birou. Pentru ca totul sa fie cat mai simplu, iti poti crea un cont direct pe site, pentru a putea beneficia de programul nostrum de loialitate, iar 10% din valoarea fiecarei comenzi se va transforma in puncte si automat in RON pentru urmatoarea comanda. Produsele noastre sunt proaspete, pregatite in fiecare zi din ingrediente atent selectionate, iar meniul nostru este traditional romanesc, cu mici exceptii, pentru iubitorii de pizza si burgeri.

Persoanele din a 3 a tinerete au prioritate la Casa Romaneasca si un super meniu creat special pentru ei. Intra pe site sau vino la restaurant traditional romanesc Mamaia si vezi ce surprize ti-am pregatit!