fbpx

KTM 890 DUKE R îți permite o experiență de riding la cele mai înalte standarde

La fel de agilă, dar mai puternică, motocicleta KTM 890 DUKE R se inspiră de la modelul de capacitate mai mică, 790 DUKE și duce lucrurile la un nou nivel. Acest naked bike din categoria midsize se simte în largul său oriunde, atât pe stradă, cât și pe drumurile de munte întortocheate sau pe circuit. Livrează mai multă putere și cuplu decât orice alt motor parallel twin construit vreodată. Descoperă modelele de ultimă generație KTM Motorcycles, alături de o colecție diversificată de echipamente moto de protecție.

Împingerea limitelor nu este o problemă pentru KTM moto 890 DUKE R, capabilă să ofere performanță de top în clasa din care face parte. Unitatea de putere care alimentează modelul de față din familia DUKE R este construită din titan și asigură rezistență crescută, cu inginerie de mare precizie pentru a se ridica la nivelul exigențelor celor mai ambițioși rideri. Cu o greutate redusă a pistonului, alezaj și cursă mărite, compresie mai mare și o limită RPM augmentată, KTM 890 DUKE R produce o putere impresionantă de 121 CP și 99 Nm. Creșterea de 20% a masei rotative a arborelui cotit îmbunătățește considerabil gamele de turații medii și joase. Rezultatul constă într-un comportament la pilotare cu răspuns mai prompt și o livrare mai lină a puterii transferate la sol în condiții de viteză constantă. Acest atu, alături de sistemul de evacuare avansat, consolidează poziția lui 890 DUKE R în topul modelelor de capacitate medie.

Caracteristicile de manevrabilitate radicală a lui KTM 890 DUKE R se datorează, în primul rând, designului dinamic al șasiului tubular, care permite atacarea virajelor cu aplomb. Modelul are o filozofie simplă când vine vorba de șasiu, axându-se pe o greutate redusă și păstrarea stabilității în timp ce împinge limitele la înclinare, fără a pierde din agilitate. Grație suspensiei față și spate WP APEX ajustabile, dotării cu anvelope de înaltă performanță MICHELIN Powercup II și cu frâne Brembo, motocicleta KTM 890 DUKE R reușește să ofere o plimbare antrenantă în toate condițiile de riding.

KTM 890 DUKE R se distinge prin umbra sa intimidantă, având un profil amenințător și design cu linii ultra ascuțite. Proporțiile compacte, grafica îndrăzneață și cadrul vopsit în oranj strălucitor sunt toate atribute specifice ale lineup-ului KTM „R”.

Piloții pot opta pentru seria de accesorii opționale KTM PowerParts, dezvoltate special pentru a rafina experiența de riding în șaua lui 890 DUKE R. Printre acestea se numără următoarele:

  • Disc de frână ondulat (wave) – permite o putere de stopare superioară, mulțumită materialelor inspirate din lumea curselor, cu inel exterior anodizat rezistent la ruginire și care completează look-ul agresiv de fabrică.
  • Rezervor cu sistem de închidere rapidă. Alimentează cu combustibil ca un profesionist! Rapid și fără cheie. Rezervorul este construit din aluminiu cu finisaj anodizat.
  • Kit Akrapovic „Evolution Line” – construcția ușoară din titan și maparea specială pentru motor permit un upgrade de performanță.
  • Sistem de scărițe pentru picioare modern – oferă gardă la sol mai mare și aderență îmbunătățită; este construit din aluminiu de înaltă rezistență,
  • mulți ajustabil
  • pentru setări individuale în funcție de preferințele fiecărui rider.
  • Clemă triplă factory – construită din aluminiu cu rezistență ridicată pentru a îmbunătăți rigiditatea și pentru o manevrabilitate precisă la manevrele de frânare puternică.

Este disponibilă și o colecție de echipamente KTM PowerWear RSX compusă din: cască X-SPIRIT III, mănuși RSX, cizme SUPERTECH R, jachetă RSX și pantaloni RSX.