Jurnalul unui pusti – film pentru intreaga familie

Multe persoane cumpara pentru acasa filme pe DVD pe care sa le poata urmari alaturi de intreaga familie, adica inclusiv alaturi de copii. Acestea sunt filmele “de familie”, potrivite pentru orice varsta, cu acordul partintilor. Desi exista atat de multe programe la TV, unii prefera sa aleaga singuri filmele si continutul media in general, sa poata controla 100% totul, de la continut propriu-zis pana la reclame (de fapt, tocmai evitarea lor).

Inainte sa cumperi un DVD, vei cauta desigur recenzii online, detalii despre filmul pe care sa-l comanzi. Mai departe, cea mai simpla metoda de achizitie este cea online. Poti porni de la https://splay.ro/recenzii-filme/ si tot pe acelasi website poti gasi idei de comanda. Vei ajunge mai departe direct intr-un mare magazin online, la produsele recomandate – filme de top, filme noi ce chiar merita sa fie incluse in colectia personala de filme.

Un film demn de urmarit in familie este Jurnalul unui pusti: Calatoria, film lansat in anul 2017. Titlul original este de fapt Diary of a wimpy kid: the long haul. Filmul se refera la un copil care povesteste o calatorie alaturi de familia sa, o calatorie de care doar adultii sunt incantati de la inceput. Este vorba despre familia Heffley si aventura lor generata mai ales de faptul ca Greg are planul secret de a ajunge la o conventie legata de jocuri online.

Filmul este bazat pe una dintre cele mai vandute serii de carti pentru copii si chiar merita urmarit, fiind plin de umor. Este o productie potrivita atat pentru parinti (cu multe implicari psihologice legate de cum sa fii un bun parinte in vremurile actuale), cat si pentru copii – are numeroare momente extrem de amuzante, care ii vor distra cu siguranta pe cei mici si chiar foarte mici, acoperind o paleta larga de varste (nu va fi astfel plictisitor pentru copiii ceva mai mari).

Din punct de vedere al clasificarii, Jurnalul unui pusti: Calatoria este o comedie de familie avandu-i in rolurile principale pe Jason Drucker, Alicia Silverstone, Tom Everett Scott, Charlie Wright, Owen Asztalos. Adultii o pot redescoperi pe frumoasa Alicia Silverstone, vedeta inca din vremea adolescentei, intr-o postura de mama trecuta de 40 de ani. Filmul este regizat de David Bowers.

Jurnalul unui pusti: Calatoria este doar unul dintre multele titluri de filme disponibile online, atat pe platforme de continut media, cat si pe website-uri ce comercializeaza filme pe suport fizic (dvd sau blu ray). Un film comandat acasa este mereu o idee buna, caci ai acces la el oricand iti doresti, fara a avea nevoie nici macar de o conexiune la internet in momentul vizionarii.

A comanda filme online este foarte simplu si comod: alegi titlul dorit, iar dvd-ul vine prin curier la adresa mentionata de tine. In Bucuresti exista chiar magazine online care pot livra pachetul in ziua comenzii, in doar cateva ore, inclusiv seara tarziu (ideal pentru cei ce muncesc pana la ore inaintate si vor sa decida ce filme vad la finalul zilei).