Alege rezolvarea in online pentru orice problema juridica

26 mai 2020
Autor:
Felix Culpa SRL

In vremurile de acum nici nu ne-am putea gandi cum ar fi sa traim fara internet si fara facilitatile pe care le aduce in viata fiecaruia dintre noi. Face parte din viata noastra de zi cu zi si il luam ca atare, atunci cand cautam o reteta pentru cina sau o rochie pentru petrecerea de luna viitoare. Totul este la indemana, simplu de accesat si de obtinut. Orice tip de serviciu online este conceput pentru a putea fi accesibil oricui este interesat, fara proceduri sau pasi complicati de urmat.

In ceea ce priveste serviciile de consultanta juridica online, avocatii au dorit sa creeze un spatiu in care sa intre in contact cu clientii mult mai rapid, astfel incat colaborarea sa se desfasoare mult mai eficient. Indiferent de natura problemei juridice cu care te confrunti, un avocat online (vezi aici mai multe informatii: https://www.facebook.com/adavocatonline/)te poate indruma si te poate ajuta in diferite moduri, pentru ca tu sa gasesti cea mai buna solutie.

 

Conceptul de avocat online a eliminat o serie de impedimente si obstacole atunci cand vine vorba de contactarea unui specialist in drept. Poate clientul este din alt oras fata de avocat, iar o deplasare pana la biroul acestuia ar implica o serie de eforturi si costuri suplimentare. Cu serviciul de avocat online acest lucru nu mai reprezinta o problema. Poti comunica, de oriunde doresti, cu avocatul potrivit pentru tine. Consultanta juridica online a fost gandita si pentru toti cei care lucreaza in regim remote si doresc sa apeleze la serviciile unui avocat, fara sa se deplaseze, sa infrunte probleme precum traficul sau alte impedimente exterioare. Daca ai nevoie de anumite documente sau acte sa fie redactate sau analizate, pot fi trimise in format digital pe e-mail si astfel problema se rezolva mult mai rapid, in timp util pentru tine.

 

Ca sa intelegi mai bine cum functioneaza conceptul de avocat online, vom aduce in discutie pasii pe care sa-i urmezi pentru a ajunge la o colaborare online. Accesezi platforma online a casei de avocatura si completezi datele personale in campurile libere. Este vorba de nume, prenume, numar de telefon si adresa de e-mail. Poti alege mijlocul de comunicare cu care te simti cel mai confortabil, Whatsapp, telefon sau Skype. Vei putea selecta orele intre care sa aiba loc intrevederea online. Fiind un serviciu cu plata, vei avea nevoie de un card bancar, cu care vei plati online, printr-o metoda securizata. O convorbire cu un avocat online poate sa dureze intre 30 si 60 minute, in functie de complexitatea problemei juridice.

 

Un alt aspect important de mentionat este varietatea de probleme care pot fi rezolvate online, care fac parte din sfera de drept civil, drept comercial, dreptul familiei sau drept medical. Te vei putea consulta cu un avocat online in ceea ce priveste contractele de intretinere, inchiriere, vanzare sau locatiune. Vor primi consultanta persoanele in calitate de proprietari, chiriasi sau care doresc sa recupereze creante. De asemenea se ofera consultanta si sprijin juridice pentru institutia casatoriei, fie ca este vorba de divort, desfacere de casatorie sau stabilire intretinere minor, partaj de bunuri comune. Se poate fara probleme infiinta o societate cu tot demersul legal, lichida o societate sau modifica statutul juridic al companiei.

 

Este simplu, rapid si eficient sa intrii in contact cu un avocat online. Rezolvi orice problema, fara te gandesti la inconveniente, cum ar fi lipsa de timp, invoirea de la locul de munca sau traficul aglomerat. Distanta nu mai este un criteriu de alegere al unui avocat bun si calitatea serviciilor juridice online se mentine la fel de inalta si profesionista precum in mediul fizic.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram